Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τα συγκινητικά της λόγια όταν έμαθε για τον θάνατο της αγαπημένης της φίλης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη το πρωί της Πέμπτης 22/9 μαζί με άλλους δικούς της ανθρώπους, βρέθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για να πει και εκείνη το τελευταίο αντίο στην μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, την Μάρθα Καραγιάννη.

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε εκεί, και μίλησε με την γνωστή καλλιτέχνιδα, η οποία αποχαιρέτησε τη φίλη της, λέγοντας κάποια λόγια από καρδιάς και αποκαλύπτοντας παράλληλα και την δική της επιθυμία όταν έρθει εκείνη η ώρα και φύγει από τη ζωή.

Η αποκάλυψη της Ζωζώς Σαπουντζάκη

«Είμαι συγκινημένη παιδιά δεν μπορώ να μιλήσω, και τι δεν έχω να θυμάμαι από την Μάρθα Καραγιάννη, κάναμε όνειρα, καθόμασταν, τρώγαμε. Με γέλασε όμως, με γέλασε γιατί έφυγε μόνη...Δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά, ήταν στο κρεβάτι ξαπλωμένη...Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι» είπε αρχικά και κλείνοντας ανέφερε «Όταν φύγω από τη ζωή, θέλω να με πετάξουν στην θάλασσα στην Κινέτα».

Υποβασταζόμενη από φίλους της - Συντετριμμένη στην κηδεία η Ντόρα Δούμα

Η κάμερα του Πρωινού ήταν επίσης εκεί, και μεταξύ άλλων, στα πλάνα της είδαμε την αδερφική της φίλη Ντόρα Δούμα (δείτε εδώ τα λόγια της για εκείνη μετά τον θάνατό της) η οποία μίλησε συντετριμμένη στις κάμερες με λόγια που συγκινούν.

«Εσείς ήρθατε εδώ για τη Μάρθα την Καραγιάννη. Τη Μάρθα σας. Εγώ ήρθα εδώ να αποχαιρετήσω τη Μαρθούλα μου, τη δικιά μου Μάρθα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δε μπορώ να πω τίποτα άλλο, θα τα πούμε μετά» είπε, υποβασταζόμενη...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οριστικό! Πότε και που θα γίνει η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη - Τι θα συμβεί τελικά με την αποτέφρωση

«Αν δεν ούρλιαζα δεν θα γινόταν τίποτα!» - Απίστευτο ξέσπασμα από την αδερφική φίλη της Καραγιάννη Ντόρα Δούμα