Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία ασχολείται με την μόδα σε έντονο βαθμό, καθώς διαθέτει δικό της κατάστημα γυναικείων ρούχων στη Μύκονο, σχολίασε λίγες ημέρες πριν το τηλεοπτικό πρότζεκτ του GNTM, αλλά και την παρουσιάστριά του, Βίκυ Καγιά, και τα λόγια της δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα για την ίδια, όπως και για την παραγωγή.

Έτσι, η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, εντόπισε το διάσημο μοντέλο την Πέμπτη 22/9 και κατάφερε να αποσπάσει την απάντησή της πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Από τις δηλώσεις της φάνηκε πως δεν την επηρέασε ιδιαίτερα η άποψή της πρώτης και δεν θέλησε να εκφράσει κανενός είδους κακία.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Μαρίνα Πατούλη

«Δεν ασκούμε κανένα είδους βία και κανένα είδος μπόουλινγκ, Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται ο οποιοδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο να υπονοεί κάτι τέτοιο. Τα αρνητικά σχόλια με τα χρόνια τα έχω συνηθίσει. Την εποχή του πρωινού καφέ έκλαιγα συνέχεια και δεν έβγαινα από το σπίτι μου», είπε αρχικά για το σόου.

Και πρόσθεσε για την Πατούλη: «Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά μπορεί να λέει δημόσια της γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

Τέλος, τοποθετήθηκε για τις φήμες τσακωμού με την Σοφία Χατζηπαντελή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».

Όσα είπε ο Τάσος Σωφρονίου για τις συγκεκριμένες δηλώσεις

Μετά τα δύο πρώτα επεισόδια του GNTM 5 τα οποία προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από πολύ κόσμο, και κυρίως και από κόσμο του ίδιου χώρου και των πρωινών εκπομπών (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την Καγιά) στις κάμερες του Happy Day μίλησε ο ένας εκ των κριτών, που ομολογουμένως έχει ακούσει τα λιγότερα σε σχέση με τους άλλους από τον κόσμο, Τάσος Σωφρονίου.

Ωστόσο όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη Μαρία Πατούλη αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου, φάνηκε να απαντά με μεγάλη αδιαφορία, μην θέλοντας να σχολιάσει καν τα λεγόμενά τους.

«Καλά, πάμε παρακάτω, άλλο!» είπε για την πρώτη, και για την γνωστή μάνατζερ είπε επίσης το ίδιο: «Πάμε παρακάτω, next, next», φανερά αδιάφορος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5 Highlights (20/9): Οι φαρμακερές ατάκες της Χατζηπαντελή, η μαμά με την κόρη της και η πρώτη wild card

«Αυτά τα πικρόχολα...» - "Απασφάλισε" η Βίκυ Καγιά για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά