Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε πρόσφατα για την Βίκυ Καγιά και ανέφερε πως τον έχει μπερδέψει ιδιαίτερα το γεγονός πως από τη μία βρίσκεται σε ένα σοβαρό σόου μόδας, το GNTM, και από την άλλη συμμετέχει και στο Shopping Star που είναι ένα πιο ανάλαφρο σόου.

Έτσι, η κάμερα του "Πρωινού μας" την εντόπισε και ζήτησε την απάντησή της, την οποία και έδωσε το πρωί της Παρασκευής 16/9. Μάλιστα, δήλωσε πως δεν τον παρεξηγεί και καταλαβαίνει πάντα πως σχολιάζει το καθετί. Τα γεγονότα σχολίασε και η Έλενα Χριστοπούλου εξηγώντας ποια είναι η σχέση της με το μοντέλο.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στον Λάκη Γαβαλά

«Δίκιο έχει. Είμαι λίγο μπερδευτική, αλλά τι να κάνω; Μ' αρέσουν και τα δύο πολύ. Δεν μπορώ να διαλέξω ρε παιδιά ακόμα, σιγά σιγά. Τον αγαπώ πάρα πολύ τον Λάκη, τον εκτιμώ πάρα πολύ για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην Ελληνική μόδα και μερικές φορές που κάνει αυτά τα πικρόχολα, λάθος μου, αυτά τα αστεία, καυστικά, εγώ δεν τα παίρνω έτσι, γιατί τον ξέρω καλά και τον εκτιμώ», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αιχμές της για τους παλιούς της συνεργάτες

Λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή της στο GNTM 5, την οποία το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως, μιας και ο ρόλος και η παρουσία της ήταν καθοριστική για το ριάλιτι, η Βίκυ Καγιά το πρωί της Τρίτης 6/9 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για όλους και όλα!

«Είναι η έβδομη χρονιά στο Shopping Star και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα. Το GNTM είναι όλο διαφορετικό, έχει αλλάξει από τη ρίζα του. Η δική μου γνώμη είναι ότι η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια σταρ, είναι global το φαινόμενο. Εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορώ να επιβάλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του»

«Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν τους λείπω» είπε χαρακτηριστικά για ορισμένους πρώην συνεργάτες της, ωστόσο αποκάλυψε πως με τον Άγγελο Μπράτη έχει επικοινωνία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εμένα μου λείπει το GNTM, γιατί...» - "Έκλεισε" στόματα η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την απάντησή της στην Βίκυ Καγιά

«Η μόδα είναι αλλιώς!» - Οι νέες δηλώσεις της Βίκυ Καγιά για τον ανανεωμένο κύκλο του GNTM