Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το GNTM 5 βρέθηκε για δεύτερη μέρα στον αέρα το βράδυ της Τρίτης (20/9), με την κριτική επιτροπή να δίνει ρέστα και να μην αφήνει πολλά περιθώρια στις διαγωνιζόμενες. Αυτή τη φορά μάλιστα, δόθηκε και η πρώτη wild card για φέτος.

Τι είδαμε χθες (20/9) στο GNTM 5

Διαγωνιζόμενη στο GNTM 5 θύμισε στη Χατζηπαντελή το σύντροφό της

Την προσπάθεια της 23χρονης Εβελίνας είδαμε με χαρακτηριστικό προτέρημα της το ύψος της, που έφτανε στο 1,83. Πολλά ήταν τα σχόλια των κριτών για εκείνη με αυτό της Χατζηπαντελή, πως της θύμιζε η κοπέλα τον σύντροφό της να ξεχωρίζει (δείτε εδώ το αγόρι της Σοφίας).

Σηκώθηκε από την καρέκλα και πήρε το σκουπόξυλο - Πρωτοφανής κίνηση σε παίκτρια από την Καγιά

Ένα νέο λοιπόν κορίτσι η Εβελίνα, στάθηκε αφορμή για να σηκωθεί η Βίκυ Καγιά από τη θέση της και κάνει υποδείξεις για ένα σωστό και πάνω από όλα μοντελικό περπάτημα. Το αποκορύφωνα ήρθε όταν την είδαμε με ένα σκουπόξυλο, χρησιμοποιώντας το ως εργαλείο για την πασαρέλα.

Της είπε όχι η Χατζηπαντελή και εξαγριώθηκε - Το χυδαίο σχόλιο της 59χρονης διαγωνιζόμενης στην κριτή

Το ηλικιακό όριο έχει ανοίξει για το GNTM 5 και έτσι λίγο μετά την 47χρονη που συγκίνησε όλη την κριτική επιτροπή, την Τρίτη 20/9 είδαμε άλλη μια γυναίκα στην ηλικία των 59 ετών να διεκδικεί μια θέση στο σπίτι.

Ο λόγος για την ξανθιά Μαρία, μια γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο, που αν και στην αρχή κέρδισε στους κριτές, στο τέλος απέσπασε μόνο ένα ναι από την Καγιά. Αντίθετα η Χατζηπαντελή δεν φάνηκε να βλέπει κάτι θετικό επάνω της, λέγοντας την να πάει καλύτερα διακοπές και όχι στο ριάλιτι.

Εκείνη με τη σειρά της, αφού κόπηκε έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο, λέγοντας, πως «οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρυπ@ιδες! Όλοι έχουν από μια».

Η πρώτη wild card δόθηκε από τον Καράβα - Ανατροπή της τελευταίας στιγμής

Ανατροπές, εντάσεις και πολλά πολλά ευτράπελα βλέπουμε να έχει ο νέο κύκλος του GNTM και πάνω από όλα τις έντονες διαφορές των κριτών σχετικά με τα κορίτσια, που διεκδικούν μια θέση στο σπίτι.

Αυτή τη φορά, στο επεισόδιο της Τρίτης 20/9 αφορμή στάθηκε η κύπρια Aθηνά, με το ιδιαίτερο κοντό σγουρό μαλλί της. Από την πρώτη στιγμή ξετρέλανε τον Καράβα, αλλά όχι και τους υπόλοιπους κριτές.

Μπορεί να πείστηκε και η Χατζηπαντελή, πως το κορίτσι είχε δυνατότητες, αλλά τα υπόλοιπα δύο όχι δεν ήταν αρκετά. Έτσι λοιπόν, ο Καράβας στο παρά 2 έδωσε την πρώτη wild card, δημιουργώντας μια στιγμή μεγάλης συγκίνησης.

«Αν δεν φύγετε τώρα...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τη Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό

Οι κριτές είναι αυτοί, που έχουν τον τελευταίο λόγο και το νέο πρόσωπο, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει προκαλέσει αίσθηση κυρίως θετική στο κοινό. Μάλιστα η στάση της στην audition της κύπριας Ζωής, η οποία μπήκε στην πασαρέλα με τις bookers της, την έβγαλε εκτός εαυτού, διώχνοντας τις, αφού δεν την άφηναν να έχει τον πρώτο λόγο.

«Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου».

Την έκοψαν πριν από 2 χρόνια - Φέτος ήταν η χρόνια της κερδίζοντας ακόμα και την Καγιά

Η περίπτωση της Ειρήνης, που είδαμε την Τρίτη 20/9 δίνει ένα μάθημα, σε όσους δεν πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες. Το κορίτσι με τα έντονα τατουάζ είχε κοπεί πριν από δύο χρόνια, όμως αυτή τη φορά, έχοντας δουλέψει πολύ, κατάφερε να πάρει τα 4 ναι και να περάσει στην επόμενη φάση.

Την έκανε στα 28 της και είναι σαν αδερφές - Μαμά και κόρη πήγαν μαζί στο GNTM 5

Μια πολύ ωραία περίπτωση διαγωνιζόμενων είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 20/9 στο GNTM 5 με την περίπτωση μαμάς και κόρης, να ποζάρουν και να περπατάνε στην πασαρέλα σαν να είναι δύο φίλες

Η 47χρονη Μιχαέλα και η 19χρονη κόρη της Μάρα από τη Θεσσαλονίκη κατάφεραν να καταπλήξουν τους κριτές τόσο με την ομορφιά και το σώμα τους αλλά και με την ομοιότητα τους. Φυσικά, η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική περνώντας με 4 ναι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω!» - Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε δίχως αύριο την Σοφία Χατζηπαντελή

«Σώπα ρε Καγιά!» - Το πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την παρουσιάστρια