Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM 5 και σχολίασε με έντονο ύφος, τόσο το πρότζεκτ όσο και την ίδια τη Βίκυ Καγιά, ξεκαθαρίζοντας πως προβάλει λάθος πρότυπα, ενώ σκληρή κριτική στην παρουσιάστρια άσκησε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα σχόλια της Μαρίνας Πατούλη για τη Βίκυ Καγιά

«Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, προσβάλει τη νέα γενιά, προσβάλει τη γυναίκα, χαλάει τα πρότυπα. Την κυρία Καγιά δεν τη γνωρίζω, δεν τη βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε σωστά ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε.

Δεν μπορούν να δίνουν λάθος πρότυπα στις νέες γενιές και σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα και ως εκπαιδευτικός δε θα επέτρεπα με τίποτα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και η Αφροδίτη Γραμμέλη κατά του GNTM 5

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ τις Δευτέρας 19/9 το πολυαναμενόμενο GNTM, (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε) το οποίο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς κάποιοι ξετρελάθηκαν με κάποια μοντέλα, και κάποιοι άλλοι δεν το είδαν τόσο απλά το θέμα. Η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Τρίτης 20/9 στο Πρωινό μας, τοποθετήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μίλησε έξω από τα δόντια για όσα παρακολούθησε, τα οποία όπως ανέφερε την θύμωσαν ιδιαίτερα, και αναφέρεται στην πρώτη διαγωνιζόμενη.

«Χθες, το επεισόδιο με θύμωσε πάρα πολύ και οφείλω να πω ότι ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια, να βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση. Γιατί για μένα είναι αυτό καθαρά, μην κοροϊδευόμαστε.

Η γυναικεία κακοποίηση και διαφορετικότητα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Δεν χρησιμοποιούνται στις οντισιόν ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Γιατί αυτές οι γυναίκες, στους προηγούμενους κύκλους έφτασαν μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, λοιπόν, επειδή η κ. Καγιά επανέλαβε πάρα πολλές φορές τον όρο στερεότυπο, φτάνει το στερεότυπο, φτάνει το 1.85 55 κιλά. Το οποίο δεν κάνει και την καριέρα που θα έπρεπε να κάνει μέσα από το GNTM.

Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσά μας και η βοήθεια εκτός από ένα βήμα στο όνειρο, είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας. Δεν το χρησιμοποιούμε αυτό για την τηλεόραση. Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως», κατέληξε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5 Highlights (20/9): Οι φαρμακερές ατάκες της Χατζηπαντελή, η μαμά με την κόρη της και η πρώτη wild card

«Είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω!» - Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε δίχως αύριο την Σοφία Χατζηπαντελή