Από Στέλλα Μούτσιου

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή Ελένη, το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9, βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, την οποία διεκδικούσε ο ΣΚΑΪ, για να δώσει συνέντευξη στην γνωστή παρουσιάστρια. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα μαύρο στενό φόρεμα και η πρώτη μόλις την είδε δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Μάλιστα, τόνισε το γεγονός πως δεν ήταν ιδιαίτερα βαμμένη και πως τις θύμισε την εποχή που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο κανάλι του ANT1.

Ο ενθουσιασμός της Ελένης Μενεγάκη με την Μαρία Κορινθίου

«Μου αρέσεις πολύ… Πρώτον είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω τόσο άβαφη μετά από καιρό… Είσαι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι και στο λέω με την καρδιά μου. Με γυρνάς πίσω στα χρόνια που σε πρωτογνώρισα, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ σε ποια σειρά σε είχα πρωτοδεί στον ΑΝΤ1 γιατί και εγώ εκεί ήμουν… Στο γητευτή.

Σε θυμάμαι γιατί ήσουν πιο ξεχωριστή από όλους εμάς, ήσουν ένα μελαχρινό κορίτσι, μία γυναίκα τραβηχτική και πολύ καθημερινή, κανονική να μία έκφραση που χρησιμοποιώ τελευταία…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η απίστευτη ατάκα της παρουσιάστριας που τους άφησε όλους "κάγκελο"

Την Δευτέρα 12/9 το μεσημέρι στην εκπομπή της, όπως πάντα αυθόρμητη και χωρίς να υπολογίζει και τι θα πει, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της στην μεγάλη πρεμιέρα) με αφορμή τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας τον οποίο παρακολούθησαν σχεδόν όλοι, αναφέρθηκε σε ένα αστείο σκηνικό!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αγχώθηκε όταν η χώρα μας είχε μείνει πίσω στο σκορ στο χθεσινό παιχνίδι του Eurobasket με την Τσεχία και τότε έκανε τον εξής διάλογο με τον άνδρα της.

«Το είδατε όλο; Γιατί εγώ ξέρεις τι έπαθα, έβλεπα και κάποια στιγμή όταν είδα ότι αρχίζουμε να χάνουμε, έφυγα. Είπα “Μάκη, δες το μόνος σου, κάνε μου σινιάλο, δεν θα πάθω και τίποτα”. Δεν μπορώ τέτοια πίεση πια. Έχουμε πίεση για 10 θέματα. Δεν μπορώ αυτή την αγωνία. Αλλά ξέρω, λέω, πως ότι κι αν γίνει, και να μην πάμε καλά, στο τέλος θα τα δώσουν όλα και θα κερδίσουμε», είπε γελώντας η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σπάνια κλαίω...» - "Λύγισε" στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη η Μαρία Μπεκατώρου

«Και εκεί ξεκίνησε μια σχέση...» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από την γνωριμία του Καβατζίκη με την Μενεγάκη