Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως στην εκπομπή της νιώθει σαν στο σπίτι της, το ίδιο και οι συνεργάτες της, και αυτό φαίνεται από τη χημεία τους, αλλά και τα επικά σκηνικά που βλέπουμε καθημερινά λόγο του αυθορμητισμού της κυρίως, μιας και δεν φιλτράρει τι θα πει και για αυτό την αγαπά ο κόσμος.

Την Πέμπτη 15/9 λοιπόν, είπε μία επική ατάκα που δεν πίστευε ούτε η ίδια στον αέρα της εκπομπής και αμέσως έσκασαν όλοι στο γέλιο μαζί και η ίδια.

Η επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια ήταν χαλαρή και γυρνώντας από διαφημίσεις και ήθελε να μάθει τα πάντα για την βασίλισσα Ελισάβετ, και τότε αποκάλεσε τη συνεργάτιδά της, την οποία τη λένε Ιουλία: «Πες μας Ιβάνα μου! Τι λέω καλέ! Με έχετε τρελάνει… Μου μιλάτε πάνω κάτω, μου μιλάνε στα τηλέφωνα… Μας έχουν ματιάσει…» και μετά τη γκάφα που έκανε και οι συνεργάτες της γελούσαν, έκανε αέρα με τα χαρτιά της!

Σοκαρισμένη με την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου

Το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9, βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, την οποία διεκδικούσε ο ΣΚΑΪ, για να δώσει συνέντευξη στην γνωστή παρουσιάστρια. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα μαύρο στενό φόρεμα και η πρώτη μόλις την είδε δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Μάλιστα, τόνισε το γεγονός πως δεν ήταν ιδιαίτερα βαμμένη και πως τις θύμισε την εποχή που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο κανάλι του ANT1.

«Μου αρέσεις πολύ… Πρώτον είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω τόσο άβαφη μετά από καιρό… Είσαι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι και στο λέω με την καρδιά μου. Με γυρνάς πίσω στα χρόνια που σε πρωτογνώρισα, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ σε ποια σειρά σε είχα πρωτοδεί στον ΑΝΤ1 γιατί και εγώ εκεί ήμουν… Στο γητευτή.

Σε θυμάμαι γιατί ήσουν πιο ξεχωριστή από όλους εμάς, ήσουν ένα μελαχρινό κορίτσι, μία γυναίκα τραβηχτική και πολύ καθημερινή, κανονική να μία έκφραση που χρησιμοποιώ τελευταία…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σπάνια κλαίω...» - "Λύγισε" στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη η Μαρία Μπεκατώρου

«Και εκεί ξεκίνησε μια σχέση...» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από την γνωριμία του Καβατζίκη με την Μενεγάκη