Από Πέννυ Μαστοράκου

Όπως εκείνος την αιφνιδίασε και την επισκέφτηκε στο πλατό της στην μεγάλη πρεμιέρα της, έτσι έκανε και εκείνη το μεσημέρι της Τρίτης 20/9 στην μεγάλη επιστροφή του Καλό Μεσημεράκι (δείτε εδώ τις ριζικές αλλαγές στην εκπομπή). Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά, η οποία εισέβαλε στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, κρατώντας ένα κουτί με γούρια, αφήνοντας άφωνο τον Μουτσινά!

Ο παρουσιαστής, περίμενε να δει ποιος θα μπει στο πλατό όταν άρχισαν να αναβοσβήνουν οι τέσσερις νέες πόρτες του Καλό Μεσημεράκι, και τότε έμεινε κάγκελο!

Η εισβολή της Σκορδά στο Καλό Μεσημεράκι

«Είσαι η βασίλισσα του πρωινού μας!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και την υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο. «Εγώ τον ήθελα συνέχεια δίπλα μου, μαζί μου. Πρέπει να καταλάβεις επιτέλους ότι εμείς είμαστε το σωστό τηλεοπτικό δίδυμο», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Πριν λίγες μέρες έκανε το ίδιο σε εκείνη!

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει έκπληξη στη Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της το πρωί της Δευτέρας (12/9) και μπήκε στο πλατό της με ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια. Ο παρουσιαστής την καλωσόρισε στο ΣΚΑΪ και μάλιστα άφησε και μερικά υπονοούμενα.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν έμμεσα πως το στούντιο στο οποίο βρίσκεται το Πρωινό Μας, ήταν το στούντιο που έκανε την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας.

«Παιδιά είναι πολύ ωραία εδώ που ήρθατε. Ξεκινάω ένα μήνα μετά από σένα είναι το συμβόλαιό μου», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Είναι ένα ιστορικό στούντιο».

Ο Νίκος Μουτσινάς έπιασε αμέσως το υπονοούμενο της Φαίης Σκορδά και είπε: «Είναι όλες οι ψυχές εδώ, απλά καμιά φορά τρελαίνονται, να έχεις το νου σου. Δεν είναι όλες φιλικές. Είναι και κάποιες ψυχές που δεν τα κατάφεραν να πάνε στο φως».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει!» - Τους "κούφανε" ο Μουτσινάς στην πρεμιέρα του Καλό Μεσημεράκι

Η πιο χιουμοριστική παρέα επιστρέφει στον ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του ''Καλό μεσημεράκι''