Από Ελένη Μήτση

Στα νέα επεισόδια της ''Γη της ελιάς'' αναμένεται να δούμε συνταρακτικές εξελίξεις, με τα γυρίσματα για τον Β' κύκλο να τρέχουν με ασύλληπτο ρυθμό. Οι ηθοποιοί του πετυχημένου σίριαλ ωστόσο έχουν φτιάξει μια πολύ ωραία ομάδα και αυτό φαίνεται από στιγμές των διαλλειμάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η τηλεοπτική Μαρίνα παίζοντας με τη μικρή Αγγελική μιας και έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση τόσο στα γυρίσματα όσο και στα νέα επεισόδια, που θα προβληθούν με την πρώτη να θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο στην απόφασή της να υιοθετήσει το παιδί.

Φωτογραφία της Αγγελική με τη μικρή Mαρίνα στα γυρίσματα της ''Γη της ελιάς''

Γη της ελιάς
instagram - Νεόφυτου

Στα μαχαίρια η Μαρίνα και η Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις 8 σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Δευτέρα, στις 19/9, και οι τηλεθεατές φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι για όλα όσα θα παρακολουθήσουν στις οθόνες τους. Μπορεί, λοιπόν, να έχουμε μιλήσει, λίγο πολύ, για όλους τους χαρακτήρες μέχρι τώρα, ωστόσο η μικρή Αγγελική επιστρέφει στο σίριαλ και κρίνεται αναγκαίο να μιλήσουμε και για την δική της εξέλιξη.

Το σπίτι που μένουν, για την ίδια, είναι τεράστιο, ενώ έχει πολλά παιχνίδια γύρω της, όμως συχνά επιλέγει να περνάει χρόνο δίπλα στην πισίνα. Μία μέρα αποφασίζει να βγει έξω να παίξει, χωρίς σωσίβιο, κάτι που θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Η Γη της Ελιάς

Ενώ θα παλεύει να μην πνιγεί, θα σωθεί την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η Μαρίνα, ο Μάνος και ο Ισίδωρος τρελαθούν από την αγωνία και τον φόβο τους. Η Αντιγόνη, ειδικά, μόλις πληροφορηθεί για το γεγονός, θα αρχίσει να αναθεωρεί για το εάν η Μαρίνα είναι κατάλληλη μητέρα για την κόρη της και αυτό θα σταθεί αφορμή για να τσακωθεί με την καλή της φίλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκαλύπτουν - Η ερωτική σκηνή στην πισίνα που θα μας κόψει την ανάσα

Στην αγκαλιά του Διονύση Παπανδρέου - Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα για την πρεμιέρα της Γης της Ελιάς