Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία ανατροπή την οποία δεν περίμενε κανείς κυριολεκτικά, θα δούμε στην δεύτερη σεζόν της καθημερινής σειράς του Mega Γη της Ελιάς, και για αυτή μιλούν το πρωί της Δευτέρας 19/9 και λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, οι πρωταγωνιστές της, Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης στο Πάμε Δανάη.

Οι δυο τους μιλούν για τις εξελίξεις στην σειρά, αλλά και για την περίφημη σκηνή στην πισίνα που σόκαρε τους τηλεθεατές όταν συνειδητοποίησαν πως δεν είναι στην φαντασία του αυτή τη φορά, και πως μετά από όσα έγιναν, η Μυρτάλη είναι μαζί του! Οι πρωταγωνιστές εξήγησαν πως η σχέση αυτή θα ανθίσει μέσα από τις στάχτες και πως θα αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες (δείτε επίσης το απόλυτο spoil για την Αρετή).

Οι δηλώσεις Λιάντου και Σκουρλέτη για τη Γη της Ελιάς

Όπως ανέφεραν, ο Αλέξης παλεύει με όλο του το είναι να απομακρύνει την “φανταστική” Μυρτάλη και να αφοσιωθεί στην αληθινή, ωστόσο είναι μία σχέση βουτηγμένη στην απόλυτη παράνοια , και γνωρίζουν και οι δυο τους πως όλο αυτό θα είναι πολύ περίεργο σαν εικόνα.

Η Μυρτάλη, σύμφωνα με την Λιάντου, ερωτεύτηκε τον Αλέξη, διότι εκείνος της έδωσε όσα ζητούσε, δε την έκρινε ποτέ, την αγάπησε για αυτό που είναι και δεν της γύρισε την πλάτη.

Αναπολούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Γη της Ελιάς έχει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 19/9 και φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να δουν τον κόπο τους να αποδίδει στην μικρή οθόνη. Κάποιοι από αυτούς τις προηγούμενες ημέρες εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε νυχτερινή έξοδο, ενώ άλλοι με αφορμή την έναρξη της δεύτερης σεζόν θέλησαν να μοιραστούν ένα όμορφο στιγμιότυπο με τους συναδέλφους τους στα social media.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, την Αφροδίτη Λιάντου, την Αντιγόνη Νεοφύτου, τον Νίκο Μέλλο και την Ιφιγένεια Πιερίδου, όπου ποζάρουν σε μια παραλία κάτω από τον ήλιο.

Έτσι, θέλησε να υπενθυμίσει στο κοινό του την μεγάλη τους επιστροφή, γράφοντας: «Θα σας δούμε αύριο στις 21:00».

Γη της Ελιάς ηθοποιοί

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Μαρία μαθαίνει για την φυλάκιση της Αθηνάς από τις ειδήσεις - Η πρώτη αντίδραση της

«Ξέρω ποια γυναίκα πεθαίνει...» - Οι αποκαλύψεις της Μάρως Κοντού για την Γη της Ελιάς