Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Γη της Ελιάς κάνει πρεμιέρα απόψε (19/9) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές ήδη από το πρώτο επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε). Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου θα έχουν μπόλικη δουλειά φέτος μιας και οι χαρακτήρες τους θα αντιμετωπίσουν πολλά.

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς του Mega, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία με τον τηλεοπτικό της σύζυγο.

Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα για την πρεμιέρα της Γης της Ελιάς

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου είναι εξαιρετικά δεμένοι τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο αν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους.

Τζόλα Παπανδρέου Γη της Ελιάς

Τι είχε πει για το μεταξύ τους ο Διονύσης Παπανδρέου

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6), ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη Γη της Ελιάς καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και στην πραγματική ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν απίστευτη χημεία και έτσι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μαζί πραγματικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες φήμες και η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε την απάντηση που θα περίμενε κανείς.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου στο πλευρό της - Η Ιφιγένεια Τζόλα τα «έσπασε» με άλλον πρωταγωνιστή από τη Γη της Ελιάς

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η σκηνή από το β' κύκλο της Γης της Ελιάς με τον Διονύση Παπανδρέου και την Ιφιγένεια Τζόλα