Από Στέλλα Μούτσιου

Την Δευτέρα 19/9 πραγματοποιείται η νεκρική πομπή για την Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 96 της και έτσι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε για έναν και μόνο σκοπό, να τιμήσει αυτή τη σπουδαία γυναίκα.

Παρακολουθήσαμε τον Βασιλιά, πλέον, Κάρολο να καταφθάνει συντετριμμένος, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα έφτασε και η Κέιτ Μίντλετον με τα δύο της παιδιά, Τζορτζ και Σάρλοτ. Πολύς κόσμος, μάλιστα, έχει συγκεντρωθεί γύρω από την περιοχή για να παρακολουθήσει την τελετή και σχεδόν έχει κατασκηνώσει, αφού έχει φτάσει προετοιμασμένος για το γεγονός πως θα διαρκέσει 10 ώρες, φέρνοντας μέχρι και κουβέρτες.

Αδιανόητο περιστατικό στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Παρόλα αυτά, ένα άλλο συμβάν έγινε η αιτία να συζητηθεί η κηδεία της Βασίλισσας. Μία αράχνη εντοπίστηκε πάνω στο φέρετρο και συγκεκριμένα στην κάρτα που είχε αφήσει ο Κάρολος και το Twiiter δεν το άφησε ασχολίαστο.

"Κλάμα" στο Twitter με τις αντιδράσεις για την τελετή

Η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει ήδη ξεκινήσει και τα ελληνικά κανάλια έχουν αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά τους την Δευτέρα 19/9 για να μπορέσουν να μεταδώσουν σωστά κάθε εικόνα από την νεκρική τελετή. Έτσι, λοιπόν, ο λαός που έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα γεγονότα σχολιάζει παράλληλα και στο Twitter.

Μπορεί να μην είναι συντετριμμένοι από τον χαμό αυτή της γυναίκας - σύμβολο, ωστόσο δεν τους ξεφεύγει τίποτα, με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει "διαμαντάκια" από τις αναρτήσεις τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τους "τρέλανε" όλους με την ατάκα της για την Βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει φροντίσει να μείνει αξέχαστη η Σοφία Δανέζη του Big Brother

Ανήκουστο! Ηχηρή απουσία από την κηδεία της Ελισάβετ - Ποιος συγγενής της βασίλισσας δεν θα παραστεί