Από Στέλλα Μούτσιου

Στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε την Δευτέρα 19/9 η Πέμη Ζούνη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά Έρωτας Φυγάς και με αφορμή αυτό το γεγονός μίλησε για την πλοκή του σίριαλ γενικότερα, αλλά και για τον δικό της ρόλο, όπως έκανε πρόσφατα και ο Αντώνης Καρυστινός.

Μάλιστα, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων φαίνεται πόσο πολύ έχει γίνει μελέτη πάνω στις γυναίκες, οι οποίες παλιότερα δεν είχαν δύναμη και εξουσία στην κοινωνία και το ίδιο ισχύει και για τον χαρακτήρα πουυποδύεται, μόνο που εκείνη έχει καταφέρει να φτάσει ψηλά και προσπαθεί να "κρατηθεί".

Οι αποκαλύψεις της Πέμης Ζούνη για τον ρόλο της στον Έρωτα Φυγά

«Η σειρά αγαπάει τις γυναίκες πολύ. Μελετάει πάρα πολύ τις γυναίκες. Δεν ήταν στην καλύτερή τους εποχή. Δεν είχαν φωνή εύκολα. Έπρεπε να έχουν δύναμη μέσα από τα χρήματα ή μέσα από άλλου είδους εξουσία. Αυτή την εξουσία, λοιπόν, η ηρωίδα η δικιά μου προσπαθεί να την κρατήσει, γιατί έχει θυσιάσει πάρα πολλά και γιατί αν όλα πάνε στράφη δεν έχει λόγο ύπαρξης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο

Μαζί λοιπόν με τις υπόλοιπες σειράς, την Δευτέρα 19/9 κάνει την μεγάλη πρεμιέρα του και ο Έρωτας Φυγάς, η νέα σειρά του Open, του ανοιχτού καναλιού, η οποία μέσα από ένα δράμα θα μας καθηλώσει αυτή τη σεζόν και θα μας πάει μακρινά, πολλά χρόνια πριν, σε μία ιστορία έρωτα και εγκλήματος! Μην χάσετε σήμερα Δευτέρα 19/9 λοιπόν την μεγάλη πρεμιέρα...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

H Αλεξάνδρα είναι μοδίστρα και ζει με τον ετεροθαλή αδελφό της και την γυναίκα του. Είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο που δουλεύει σ’ ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Ο αδελφός της έχει πάθος με τα χαρτιά και χρωστάει παντού. Χρησιμοποιεί την Αλεξάνδρα, για να ξεπληρώσει τα χρέη του και να σώσει τη ζωή του. Ο Μάρκος για χάρη της αγαπημένης του φτάνει στο έγκλημα. Και οι δύο γίνονται φυγάδες και καταλήγουν να κρυφτούν στο κτήμα της οικογένειας Δεμερτζή, όπου δεν δηλώνουν την πραγματική τους ταυτότητα. Το γεγονός αυτό θα τους δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα που δύσκολα θα λύσουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω φάει την περιουσία μου...» - Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στον "Έρωτα Φυγά"

Έρωτας φυγάς: Φωτογραφίες και περιλήψεις από τα πρώτα επεισόδια της σειράς