Από Στέλλα Μούτσιου

Λίγο πριν ο Έρωτας Φυγάς ξεκινήσει την προβολή του (δείτε εδώ τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια), ο Αντώνης Καρυστινός, ένα από τα βασικά πρόσωπα της σειράς, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Τώρα Μαζί του OPEN και μίλησε για τον ρόλο του.

Μάλιστα, εξήγησε πως πρόκειται για μία δουλειά που κανονικά θα άνηκε στην prime time ζώνη, όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σχετικά με τον χαρακτήρα του δήλωσε πως είναι αρκετά μπερδεμένος εξαιτίας των βιωμάτων του από μικρό παιδί.

Ο Αντώνης Καρυστινός αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα του στον "Έρωτα Φυγά"

«Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει υπάρξει ξανά στην ελληνική τηλεόραση τόσο μεγάλη παραγωγή στην απογευματινή ζώνη. Αύριο θα γίνει η πρεμιέρα και, αν κάποιος θέλει να με διαψεύσει, ας μου στείλει μήνυμα στα social media ότι κάνω λάθος. Την πιστεύω πολύ την δουλειά.

Σε αυτή την ζώνη, την απογευματινή, συνήθως τα πράγματα στην εικόνα είναι μονοδιάστατα. Αυτή η δουλειά είναι τέτοια που συνήθως θα πήγαινε στην prime time. Αυτό μακροπρόθεσμα ωφελεί και εμάς, τους ηθοποιούς, γιατί η αισθητική αλλάζει και της απογευματινής ζώνης», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι η εταιρεία παραγωγής δεν είναι τυχαία. Είναι μια εταιρεία που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό σινεμά και δη σε σινεφίλ ταινίες. Έχει κόψει εκατομμύρια εισιτήρια και έχει βραβευθεί πολλάκις».

«Βρισκόμαστε στην επαρχία και ο χαρακτήρας μου είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει με έναν αυταρχικό πατέρα, γαιοκτήμονα, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή. Είναι με το ένα πόδι στην πρόοδο και την ανάπτυξη και με το άλλο στο παραδοσιακό μοντέλο του άντρα εκείνης της εποχής. Επίσης, θα δούμε ποια είναι τότε η θέση της γυναίκας», κατελήξε.

Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει για τον ρόλο της

Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς "Έρωτας Φυγάς" (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο πρώτο επεισόδιο), η Μαρία Κωνσταντάκη, βρέθηκε στο πλατό του Open Weekend και μίλησε αναλυτικά για τον χαρακτήρα της στο έργο και για την υπόθεση.

Εξήγησε τι είναι αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα και αν ασχολείται με τον μεγάλο έρωτα που διαδραματίζεται κατα κύριο λόγο.

«Είναι μία σειρά εποχής. Διαδραματίζεται στην Ελλάδα του '50. Το '50 είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία για την Ελλάδα», ανέφερε σχετικά με το σίριαλ και εξήγησε πως πρόκειται για μία ιστορία αγάπης που αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.

«Δεν με απασχολούν τόσο πολύ αυτά τα ερωτικά. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο το οικονομικά. Εγώ είμαι εμπόρισσα. Είμαι στην οικογένεια Δεμερτζή. Έχω φάει την περιουσία μου, γιατί είμαι και πολύ λουσού και ξοδεύω αριστερά και δεξιά», είπε όσον αφορά τον δικό της ρόλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς: Φωτογραφίες και περιλήψεις από τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Ένα συγκλονιστικό σίριαλ εποχής - Οι δηλώσεις των συντελεστών του ''Έρωτα φυγά''