Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Χρήστος Πλαΐνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές ξεκινούν σήμερα). Μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρώτο επεισόδιο και στον ρόλο που έχει αναλάβει.

Οι αποκαλύψεις του Χρήστου Πλαΐνη για τον Παράδεισο των Κυριών

«Κάνω έναν λογιστή, τον λογιστή του καταστήματος και πολύ στενός συνεργάτης των δύο ιδιοκτητών. Έχουμε να δούμε πολλά και διάφορα. Είναι μία δραματική σειρά με κωμικά στοιχεία, ξεκινάει με μία δολοφονία και από εκεί και πέρα εμπλέκονται διάφορα πράγματα. Είναι πολύ ιδιαίτεροι όλοι οι χαρακτήρες με έντονα συναισθήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πλαΐνης.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών

Ο χρόνος μας πηγαίνει πίσω, απόψε Δευτέρα 19/9 στην μεγάλη πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του Alpha, ο Παράδεισος των Κυριών (δείτε εδώ την φωτογραφία της πρωταγωνίστριας από τα γυρίσματα της σειράς πριν την πρεμιέρα) και πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα του 1963, σε μία περίοδο που οι άνθρωποι αρχίζουν και βλέπουν τον κόσμο αλλιώς και προσπαθούν να αλλάξουν τις ζωές τους προς το καλύτερο και να προχωρήσουν μπροστά όπως ο υπόλοιπος κόσμος.

Τα εγκαίνια λοιπόν ενός μαγαζιού διαφορετικού για τα δεδομένα της εποχής, που ήρθε για να αλλάξει το κατεστημένο και να ανοίξει νέους ορίζοντες στο κομμάτι του εμπορίου, θα σταθούν αρκετά για να ανοίξει ο ασκός του αιόλου με σκοτεινά μυστικά που θα ανατρέψουν μία και καλή τις ζωές των πρωταγωνιστών!

Δευτέρα 19/9 20:00 - Επεισόδιο 1Αθήνα 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Ο ρόλος μου είναι...» - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναζητά συνεχώς την προσοχή του και τον ζηλεύει - Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος, το αχτύπητο δίδυμο της σειράς