Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, μίλησαν πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών", την Παρασκευή 16/9 και ανέφεραν κάποια στοιχεία για τους ρόλους τους, αλλά και για την πλοκή του σίριαλ γενικότερα (δείτε εδώ την περίληψη της πρεμιέρας και συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα).

Θα κυριαρχήσει το μυστήριο, όπως φαίνεται, και το γεγονός πως οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν σε μία άλλη εποχή είναι από μόνο του δελεαστικό. Όλοι τους ανυπομονούν για τις αντιδράσεις και τα σχόλια που θα λάβουν το βράδυ της Δευτέρας 19/9 μετά την πρώτη προβολή.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών"

«Είναι μια σειρά εποχής, διαδραματίζεται το ΄63 και είναι μια πολύ όμορφη εποχή, πολύ νοσταλγική», είπε ο Χρήστος Πλαΐνης.

«Ο ρόλος μου είναι ευθύς, δίκαιος, έντιμος, παρορμητικός», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας

«Θα νιώσουμε, θα εισπράξουμε νομίζω την αίσθηση, την ατμόσφαιρα της εποχής του ΄60. Θα μπούμε σε χώρους που σχετίζονται με την μόδα», είπε η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

«Δυο φίλοι αποφασίζουν να ανοίξουν ένα πολυκατάστημα με γυναικεία είδη. Η πρόκληση να μετακινηθείς σε μια άλλη εποχή είναι υπέροχη», είπε ο Μιχάλης Σαράντης.

Η ανάρτηση της Ευαγγελίας Συριοπούλου από τα γυρίσματα της σειράς

Η νέα σειρά εποχής του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/9, λοιπόν, (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια) και μία από τις ηθοποιούς που θα απολαύσουμε θα είναι και η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της ηθοποιού ήταν στο σίριαλ «Έλα στη Θέση μου», ενώ στη συνέχεια επέλεξε να μείνει για λίγο καιρό εκτός τηλεόρασης, μιας και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Τώρα όμως είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα και όπως φαίνεται είναι πολύ ενθουσιασμένη με τον ρόλο που θα αναλάβει στον Παράδεισο των Κυριών.

Ευαγγελία Συριοπούλου ο Παράδεισος των Κυριών

Το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει όλα όσα θα συμβούν στον Παράδεισο των Κυριών στο πρώτο επεισόδιο που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9, ωστόσο κρίνεται απαραίτητο να γνωρίσουμε έναν έναν τους ηθοποιούς της σειράς και τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν, ώστε να τους καταλάβουμε καλύτερα.

Μία από αυτούς, λοιπόν, είναι και η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία θα παίξει τη Μιράντα, που είναι η υπεύθυνη του Καταστήματος και τη διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», παρά το γεγονός πως δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναζητά συνεχώς την προσοχή του και τον ζηλεύει - Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος, το αχτύπητο δίδυμο της σειράς

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας άνδρας πεθαίνει και η γυναίκα που τον είδε τελευταίο εξαφανίζεται - Δεν θα είναι η μόνη