Από Στέλλα Μούτσιου

Ήδη οι ηθοποιοί της σειράς έχουν αρχίσει να διαδίδουν μερικά spoilers για το τι συμβαίνει στον Παράδεισο των Κυριών, ωστόσο για να μπορεί να καταλάβει κανείς περί τίνος πρόκειται είναι σημαντικό να γνωρίζει και τους βασικούς χαρακτήρες της υπόθεσης.

Γι' αυτό, λοιπόν, ήρθε η ώρα να συστήσουμε τον Χριστόφορο και την Βικτώρια, δύο πρόσωπα που έχουν πολύ έντονους χαρακτήρες και θα επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό όλα όσα θα διαδραματιστούν στις οθόνες μας από την Δευτέρα 19/9.

Ο Χριστόφορος και η Βικτώρια του Παράδεισου των Κυριών

Ο Χριστόφορος Μπουραντάς είναι διοικητής μεγάλης τράπεζας, πατέρας της Αμαλίας και του Άγη. Έχασε την γυναίκα του πριν 10 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά του με την βοήθεια της αδερφής της γυναίκας του, της Βικτώριας.

Άνθρωπος των τύπων, αυστηρός και παλαιών αρχών, έχει αδυναμία στα παιδιά του αλλά είναι πολύ επικριτικός και σκληρός απέναντί τους, όταν δεν τον υπακούν. Τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη του κόσμου και δεν διστάζει να πληγώσει τους δικούς του ανθρώπους κι ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό για να διατηρήσει την κοινωνική του εικόνα.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Από την άλλη πλευρά, η Βικτωρία Καρτεζίνη, είναι γόνος πλούσιας οικογένειας, μικρή αδερφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια του βρεφοκομείου «Η αγκάλη» κοσμική και «φιλάνθρωπος». Εσώκλειστη στις καλόγριες μέχρι τα 18 της, έχασε τους γονείς της σε ακτοπλοϊκό δυστύχημα και μια και δεν παντρεύτηκε ποτέ παρέμεινε στο πατρικό της σπίτι, που προικοδοτήθηκε μετά τον γάμο της αδερφής της, στον γαμπρό της.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλεια, όπως και για την συγχωρεμένη την αδερφή της, λόγω της ιδιαίτερης προσοχής που της δείχνει ο Χριστόφορος.

Είναι άνθρωπος αδίστακτος, σκληρός και αλαζόνας που δεν συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα και τα κεκτημένα της.

Ο ρόλος της Ευαγγελίας Συριοπούλου στη σειρά

η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία θα παίξει τη Μιράντα, είναι η υπεύθυνη του Καταστήματος και τη διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», παρά το γεγονός πως δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο.

Ζει μόνη, δεν έχει παντρευτεί ποτέ και οι πωλήτριες του Παραδείσου την αντιμετωπίζουν ως «γεροντοκόρη». Ο πατέρας της ήταν θυρωρός και η μητέρα της καθάριζε διαμερίσματα. Ήταν άριστη μαθήτρια, πολύ έξυπνη, επιμελής και σοβαρή αλλά απανωτά τραγικά συμβάντα, τα οποία ούτε η ίδια δεν θέλει να θυμάται, της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο.

Ευαγγελία Συριοπούλου

Είναι αυστηρή, μεθοδική, επιφυλακτική, εργασιομανής και απαιτητική, δεν συγχωρεί εύκολα και δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια. Παρουσιάζεται ως απόμακρη, ψυχρή, κλειστή και αποστασιοποιημένη, όμως κατά βάθος είναι συναισθηματική και δείχνει κατανόηση στα προβλήματα των άλλων.

Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο αλλά φοβάται να το εκδηλώσει. Δεν έχει μιλήσει σε κανένα για το παρελθόν της. Ο ρόλος της θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, που θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας άνδρας πεθαίνει και η γυναίκα που τον είδε τελευταίο εξαφανίζεται - Δεν θα είναι η μόνη

«Υποδύομαι έναν άνθρωπο που...» - Οι αποκαλύψεις του Πανταζάρα πριν την πρεμιέρα του «Ο Παράδεισος των Κυριών»