Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο «Γλυκάνισος», η νέα δραματική σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις αρχές της νέας σεζόν, υπόσχεται με το άρωμά του να μας παρασύρει σε ένα διαφορετικό ταξίδι στην ελληνική μυθοπλασία. Στο επίκεντρό του είναι μια μεγάλη αγάπη που θα γεννηθεί με φόντο τη όμορφη πόλη της Μυτιλήνης όπου και θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων.

Μια κρυφή, βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα της θάλασσας, των μεθυστικών γεύσεων της Συρίας και του ελληνικού ούζου θα κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη. Ο γλυκάνισος με τα αρώματά του, τόσο στο εκλεκτό ούζο της οικογένειας του Στρατή όσο και στη μαγειρική της Ραζάν, είναι σαν τον έρωτά τους: Αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός, που άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά… (δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για την πρωταγωνίστρια της σειράς Έλενα Πιερίδου).

Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν και διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ενός Έλληνα χριστιανού του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, μουσουλμάνας πρόσφυγα από τη Συρία.

Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Και οι δύο θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. Ο Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στον σύντροφο της Ραζάν. Η ζωή όμως γράφει τα δικά της σενάρια. Ενα μεγάλο αίσθημα ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικούς ανθρώπους θα καταφέρει να φέρει κοντά και τους τόσο διαφορετικούς κόσμους τους;

To trailer της σειράς «Γλυκάνισος»

Το εντυπωσιακό καστ της σειράς

Τη σκηνοθεσία της σειράς, που αναμένεται να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα, υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης, το σενάριο ο Γιώργος Κυρίτσης και το καστ απαρτίζεται από δυνατά ονόματα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Έλενα Πιερίδου, ενώ σημαντικούς ρόλους για την εξέλιξη της υπόθεσης κρατούν οι Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αιμιλιανός Σταματάκης, Ραφίκα Σαουίς, Βασίλης Αθανασόπουλος, Χάρης Ασημακόπουλος, Αντρέας Κοντόπουλος.

Γλυκάνισος ανάγνωση σεναρίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Οι μπελάδες ξεκινούν από νωρίς - Τα δύο πρόσωπα που θα κάνουν τη ζωή δύσκολη για τη νεαρή καλόγρια

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η υπόθεση και οι σκοτεινοί χαρακτήρες της νέας σειράς του ALPHA