Από Στέλλα Μούτσιου

Το ΣΚΑΪ μίλησε και η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου», βγήκε στον αέρα με την ίδια να καλωσορίζει τον πρώτο της καλεσμένο. Ο λόγος για τον Γιώργο Μάγκα, τον διάσημο καλλιτέχνη, που έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με το κλαρίνο του στο κοινό. Μαζί του, φυσικά, ήταν και η σύζυγός του Τζούλη Τραχανά.

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια δεν ήταν προετοιμασμένη πως ο ίδιος θα έμπαινε παίζοντας το μουσικό του όργανο και έτσι ακούστηκε να φωνάζει: «Όχι, όχι ρε παιδιά, άσε το κλαρίνο». Στη συνέχεια, όμως συζήτησαν κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η άβολη στιγμή της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Γιώργο Μάγκα στον "αέρα"

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας για την εκπομπή

Η εκπομπή «Γεια Σου» της Μαρίας Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9), με την παρουσιάστρια να υποδέχεται το κοινό σε ένα εντυπωσιακό πλατό, ντυμένη με τα πιο στιλάτα φούξια ρούχα.

Μπορεί να υπήρξε μία μικρή ανησυχία καθώς τις προηγούμενες μέρες ανέβασε πυρετό, ωστόσο η πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε κανονικά και η Μαρία Μπακοδήμου δεν έκρυψε το άγχος της.

«Γεια σου, γεια σου και σε σένα, και σε σένα, 20 χρόνια δεν περνάει το άγχος και το τρακ. Τι θα γίνει με αυτή τη σχέση; Διαλέξαμε το Γεια σου γιατί πιστεύω ότι είναι το πιο θετικό, γλυκό μήνυμα και μια γέφυρα επικοινωνίας, που μπορεί να ξεκινήσει μια αγάπη και μία σύνδεση. Μια τέτοια σύνδεση θέλουμε μαζί σας.

Θέλουμε να είμαστε παρέα, να είμαστε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Το “Γεια σου” ήρθε σε μία ημέρα που σκεφτόμασταν τίτλους και στο μυαλό μου γύρναγε αυτό το τραγούδι του Κώστα Τουρνά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος δε μιλάει σε ποιον; Όλη αλήθεια για τη φιλία του Σεργουλόπουλου με τη Μπακοδήμου

Το όνομα που θα «σπάσει» τα κοντέρ - Η τραγουδίστρια που συζητάει για τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US