Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και λίγο καιρό έχει ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας της Μαρίας Μπακοδήμου με τον ΣΚΑΪ, με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει την δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε καλή αναζήτηση προκειμένου να βρει τα πρόσωπα που θα ταίριαζαν καλύτερα στο πλευρό της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει αντιμετωπίσει ορισμένες αναποδιές λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της.

Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Γιαννόπουλου από το πάνελ της εκπομπής (δείτε εδώ τι συνέβη), η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου μετρά ακόμη μία απώλεια.

Μαρία Μπακοδήμου σκαι

Το πρόσωπο που τελικά δε θα βρίσκεται στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, η εκπομπή που θα αναλάβει το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου στο ΣΚΑΪ η Μαρία Μπακοδήμου θα λέγεται κατά πάσα πιθανότητα, «Γειά σου». Εκτός από τη Μαριλού Ρεπαπή που έχει ήδη κλειδώσει, στην εκπομπή εντάσσεται και ο δημοσιογράφος Θέμης Καίσαρης.

Αντιθέτως, η ηθοποιός, Παρθένα Χοροζίδου, που βρισκόταν σε συζητήσεις με το ΣΚΑΪ, ενώ πέρασε από δοκιμαστικό, τελικά θα βρίσκεται στην ομάδα της μεσημεριανής εκπομπής.

Σκορδά και Μπακοδήμου άνω κάτω

Η κινητοποίηση των υπόλοιπων καναλιών ήταν άμεση για τα μάτια της Φαίης Σκορδά, με την «μπίλια» τελικά να κάθεται στον ΣΚΑΪ, που πρόσφερε «γη και ύδωρ» στα πόδια της και της ετοιμάζει «βασιλική» υποδοχή με... τριπλό στούντιο για την εκπομπή της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μεταγραφή της θα ανακοινωθεί άμεσα, μαζί με τα μέλη που θα αποτελούν το πάνελ της - ανάμεσά τους παλιοί γνώριμοι όπως η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Νίκος Παρτσώλης.

Από την Αρετή Σιδέρη

Την ίδια στιγμή υπάρχει έντονος προβληματισμός όσον αφορά στο πρόγραμμα, αφού πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανακοινωθεί η επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου που προοριζόταν να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη, αλλά με δεδομένες τις νέες εξελίξεις μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο με ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Άκρως ενδιαφέρουσες αναμένονται οι εξελίξεις, με τη μεταγραφή της Φαίης να ταράζει τα νερά και να αλλάζει εκ νέου τις τηλεοπτικές ισορροπίες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με δική του εκπομπή ο Γιάννης Μπέζος από τη νέα σεζόν - Με ποιο κανάλι συμφώνησε

Με αέρα ανανέωσης η Μπέτυ Μαγγίρα - Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Ποιος είναι Πρωινιάτικα