Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η εκπομπή «Γεια Σου» της Μαρίας Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9), με την παρουσιάστρια να υποδέχεται το κοινό σε ένα εντυπωσιακό πλατό, ντυμένη με τα πιο στιλάτα φούξια ρούχα.

Μπορεί να υπήρξε μία μικρή ανησυχία καθώς τις προηγούμενες μέρες ανέβασε πυρετό, ωστόσο η πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε κανονικά και η Μαρία Μπακοδήμου δεν έκρυψε το άγχος της.

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου στο «Γειά Σου»

«Γεια σου, γεια σου και σε σένα, και σε σένα, 20 χρόνια δεν περνάει το άγχος και το τρακ. Τι θα γίνει με αυτή τη σχέση; Διαλέξαμε το Γεια σου γιατί πιστεύω ότι είναι το πιο θετικό, γλυκό μήνυμα και μια γέφυρα επικοινωνίας, που μπορεί να ξεκινήσει μια αγάπη και μία σύνδεση. Μια τέτοια σύνδεση θέλουμε μαζί σας.

Θέλουμε να είμαστε παρέα, να είμαστε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Το “Γεια σου” ήρθε σε μία ημέρα που σκεφτόμασταν τίτλους και στο μυαλό μου γύρναγε αυτό το τραγούδι του Κώστα Τουρνά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Τι δήλωσε η ίδια για την εκπομπή της

«Έτοιμοι για να βγούμε “αέρα” δεν είμαστε, θέλουμε ακόμα μια βδομάδα. Αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ έτοιμη. Μου αρέσουν οι αλλαγές γενικά. Η αλήθεια είναι ότι στο Just είχα μια πολύ ωραία σχέση και επαγγελματικά και προσωπικά και με όλη την ομάδα εκεί και το Just θα μου λείψει αλλά είναι ωραίο να ανανεώνεσαι.

Ήθελα να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια κάνω πολλά φορμάτ. Θα μου λείψουν όλοι στο Just και θα περιμένω να τους δω με πολλή λαχτάρα. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Δεν έχουμε μιλήσει, του εύχομαι καλή επιτυχία, θα είναι μια ωραία χρονιά, πολύ δημιουργική».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος δε μιλάει σε ποιον; Όλη αλήθεια για τη φιλία του Σεργουλόπουλου με τη Μπακοδήμου

Εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Ήταν να βρίσκεται στο πλατό της αλλά τελικά...