Από Στέλλα Μούτσιου

Πέρα από την Ευγενία Σαμαρά, συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται έδωσε και η Γωγώ Μπρέμπου, η οποία βρέθηκε στο πλατό για να μιλήσει για την συμμετοχή της στη νέα σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών.

Πριν αναφερθούν, όμως, σε όσα αφορούν αυτό το επαγγελματικό της βήμα, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μάθει λίγα παραπάνω πράγματά για την ζωή της. Η απάντηση που πήρε, όμως, από την ηθοποιό την έκανε να αισθανθεί αρκετά άβολα.

Η αμήχανη στιγμή της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται

«Πριν περάσουμε στον Παράδεισο των Κυριών, γιατί εκεί θα πάμε τώρα, έχω το ελεύθερο από σένα, έχω την άδεια σου να κάνω ερώτηση που αφορά την προσωπική σου ζωή ή όχι;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και η ηθοποιός εξήγησε: «Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις, αλλά ευχαριστώ πολύ που με ρώτησες».

«Δεν απαντάς… Εντάξει, δεν θα έκανα ποτέ ερώτηση αν δεν σε ρωτούσα, γιατί σέβομαι πολύ τους καλεσμένους μου και πάντα ρωτάω. Και σέβομαι πολύ και την προσωπική σου ζωή», συνέχισε η πρώτη.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς που πρωταγωνιστεί η Γωγώ Μπρέμπου

Η νέα σειρά εποχής του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές ήδη από το πρώτο επεισόδιο (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές ξεκινούν εκείνη την ημέρα).

Αθήνα 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Ο ρόλος μου είναι...» - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Ευαγγελία Συριοπούλου: Έτοιμη για την πρεμιέρα του «Παράδεισου των Κυριών» - Η φωτογραφία από τα γυρίσματα