Από Στέλλα Μούτσιου

Λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή του Σασμού (δείτε εδώ τις εξελίξεις της πρώτης βδομάδας), η Ευγενία Σαμαρά που υποδύεται την δικηγόρο της σειράς, την Στέλλα, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται, το Σάββατο 17/9 και μίλησε για διάφορα κομμάτια της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τα γενέθλιά της που ήταν πριν από λίγες ημέρες, εξήγησε πως φανταζόταν τον εαυτό της σε αυτή την ηλικία και πως είναι πραγματικά, ενώ δεν άφησε απέξω και το πως διαχειρίζεται το στρες, αλλά και το γεγονός πως υπήρξε το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά

«Στα 35 με φανταζόμουν κάπως πιο σοβαρή. Μάλλον όλο αυτό που κουβαλάμε κοινωνικά, ότι θα είχα οικογένεια και παιδιά. Όχι ότι δεν το σκέφτομαι, ή ότι είναι μακριά αλλά στα 35 ποια είμαι, πολύ συγκροτημένος άνθρωπος. Και δεν είμαι…

Η ερώτηση περί παιδιού, ειδικά σε συνεντεύξεις έχει κάπως μαζευτεί. Λίγο το σκέφτονται οι άνθρωποι να ρωτήσουν «γιατί δεν κάνετε παιδιά;», είναι κάπως άβολο. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουν. Αν πάω στη Θεσσαλονίκη και δω τους δικούς μου, μπορεί να με ρωτήσουν για το επόμενο βήμα. Εντάξει γελάω!» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έχω στρες για πολύ χαζά πράγματα που έχουν να κάνουν με το να είμαι σωστή όπως το ότι έχω αργήσει 10 λεπτά, ότι είπα κάτι και μήπως ο άλλος το πήρε αλλιώς».

«Δεν με απασχόλησε ποτέ ότι ήμουν το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα. Ήταν κάτι που χάρηκα, πέρασα πολύ ωραία και it’s ok», κατέληξε.

Σε σχέση με ηθοποιό από τα Τρία Μίλια - Αυτός είναι ο σύντροφος της

Η Ευγενία Σαμαρά πραγματοποίησε τη μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Και μπορεί στη σειρά να της έχει κλέψει την καρδιά ο Γεράσιμος, ωστόσο στην πραγματική της ζωή βρίσκεται σε σχέση με έναν κούκλο ηθοποιό, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά «Τρία Μίλια» του Star.

Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα αρκετές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τον καλό της, ενώ και σε δηλώσεις της μιλάει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

«Είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε.

Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», είχε πει σε συνέντευξή της στο Gala.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, τον οποίο ανά καιρούς έχουμε δει σε διάφορες ελληνικές σειρές, ενώ φέτος ενσαρκώνει τον «Στέφανο» στα Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον χαρακτήρα του).

Ευγενία Σαμαρά Γιάννης Ποιμενίδης σχέση

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Είναι η αιτία που η Καλλιόπη δεν θα γλιτώσει την φυλακή - Η γυναίκα που "καίει" την καπετάνισσα

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει - Ο Παύλος Βρουλάκης της αποκαλύπτει τα πάντα