Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά εποχής του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/9 (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια) και μία από τις ηθοποιούς που θα απολαύσουμε θα είναι και η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της ηθοποιού ήταν στο σίριαλ «Έλα στη Θέση μου», ενώ στη συνέχεια επέλεξε να μείνει για λίγο καιρό εκτός τηλεόρασης, μιας και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Τώρα όμως είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα και όπως φαίνεται είναι πολύ ενθουσιασμένη με τον ρόλο που θα αναλάβει στον Παράδεισο των Κυριών.

Η ανάρτηση της Ευαγγελίας Συριοπούλου από τα γυρίσματα του «Παράδεισου των Κυριών»

Ευαγγελία Συριοπούλου ο Παράδεισος των Κυριών

Το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει όλα όσα θα συμβούν στον Παράδεισο των Κυριών στο πρώτο επεισόδιο που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9, ωστόσο κρίνεται απαραίτητο να γνωρίσουμε έναν έναν τους ηθοποιούς της σειράς και τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν, ώστε να τους καταλάβουμε καλύτερα.

Μία από αυτούς, λοιπόν, είναι και η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία θα παίξει τη Μιράντα, που είναι η υπεύθυνη του Καταστήματος και τη διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», παρά το γεγονός πως δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο.

Ο ρόλος της στον Παράδεισο των Κυριών

Ζει μόνη, δεν έχει παντρευτεί ποτέ και οι πωλήτριες του Παραδείσου την αντιμετωπίζουν ως «γεροντοκόρη». Ο πατέρας της ήταν θυρωρός και η μητέρα της καθάριζε διαμερίσματα. Ήταν άριστη μαθήτρια, πολύ έξυπνη, επιμελής και σοβαρή αλλά απανωτά τραγικά συμβάντα, τα οποία ούτε η ίδια δεν θέλει να θυμάται, της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο.

Είναι αυστηρή, μεθοδική, επιφυλακτική, εργασιομανής και απαιτητική, δεν συγχωρεί εύκολα και δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια. Παρουσιάζεται ως απόμακρη, ψυχρή, κλειστή και αποστασιοποιημένη, όμως κατά βάθος είναι συναισθηματική και δείχνει κατανόηση στα προβλήματα των άλλων.

Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο αλλά φοβάται να το εκδηλώσει. Δεν έχει μιλήσει σε κανένα για το παρελθόν της. Ο ρόλος της θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, που θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναζητά συνεχώς την προσοχή του και τον ζηλεύει - Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος, το αχτύπητο δίδυμο της σειράς

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας άνδρας πεθαίνει και η γυναίκα που τον είδε τελευταίο εξαφανίζεται - Δεν θα είναι η μόνη