Από Στέλλα Μούτσιου

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 17/9 ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης του. Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός έφτασε στα αυτιά της Ναταλίας Γερμανού, η οποία μίλησε γι' αυτό στην εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται και έστειλε τις ευχές της.

Φάνηκε, μάλιστα, να συγκινείται με τα λόγια του διάσημου σεφ, ο οποίος δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος, αφού η οικογένειά του μεγάλωσε.

Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού για την γέννηση της κόρης του Άκη Πετρετζίκη

«Να σας ζήσει η κοράκλα σας, να είναι γερή, τυχερή, με όλη μας την αγάπη από το Καλύτερα δε Γίνεται, σας ευχόμαστε, ό,τι καλύτερο, να τη χαρείτε και να είναι το πιο τυχερό κοριτσάκι του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή, μάλιστα, έγιναν και αποκαλύψεις για το μέλλον του Ηλία Ψινάκη

Μπορεί ο Ηλίας Ψινάκης να πέρασε μερικές στιγμές θλίψης εξαιτίας του θανάτου της αγαπημένης του φίλης Ειρήνης Παππά, ωστόσο τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται για τον ίδιο, καθώς η εκπομπή του "Στο Γηροκομείο" δεν θα συνεχιστεί στην τηλεόραση.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" το πρωί του Σαββάτου 17/9, όπου ο ρεπόρτερ εξήγησε πως το κανάλι είχε ζητήσει να έχει εβδομαδιαία συμμετοχή στο πρόγραμμά του, με τον Ηλία Ψινάκης να αρνείται, αφού δεν ήθελε να είναι απλώς ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ, ενώ επιθυμεί να κρατήσει την επιτυχία του και το δέσιμο με τους φίλους του σε άλλες πλατφόρμες, εστιάζοντας κυρίως στο youtube, παρουσιάζοντας ένα επεισόδιο το μήνα.

Τα επεισόδια καινούρια επεισόδια που ετοιμάζει θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον Οκτώβριο και σε αυτά θα βρίσκονται ο Βαγγέλης Περρής, αλλά και δυο αστέρες από το Χόλιγουντ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Νιώθω μεγάλη ντροπή» - Μετανιωμένος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για την γκάφα του στο "Πρωινό μας"

«Δεν ασκείς δημοσιογραφία ασκώντας βία...» - "Κόλαφος" ο Ανδρέας Μικρούτσικος