Από Στέλλα Μούτσιου

Η κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται εντόπισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το πρωί του Σαββάτου 17/9 και τον ρώτησε για διάφορα ζητήματα που αφορούν την επικαιρότητα.

Μέσα σε αυτά ήταν και η αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα προς τους δημοσιογράφους, που ήταν αρκετά έντονη, ενώ το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη έχει συχνά ξεσπάσματα, ο τέταρτος κριτής του J2US, αλλά και η ενασχόλησή του με την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Πες ότι έχω έναν λόγο να μην απαντήσω σε μια ερώτηση και σου λέω «όχι» μία, «όχι» δύο, «όχι» τρεις, «όχι» τέσσερις και με πας για τριάντα βήματα… Δεν είπε γελοίο τον δημοσιογράφο αλλά είναι μια κατάσταση ενοχλητική και ανεπίτρεπτη. Δεν ασκείς τη δημοσιογραφία ασκώντας βίας επάνω μου. Αλλά το στιλάκι που έχουν μερικοί, περνάνε και λένε μια ερώτηση και σε κοιτάει σνομπ και φεύγει, εγώ το θεωρώ ανεπίτρεπτο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο τέταρτος κριτής του J2US και βέβαια δεν είμαι εγώ. Μου φάνηκε και ήθελα να το πω ότι είναι ο Νίκος Αλιάγας».

«Ξαναβγήκα στην τηλεόραση γιατί ήταν μια πρόκληση για μένα. Έπαιξα σώμα με σώμα και μπουνιές με τον θάνατο, γιατί να μην τον κοροϊδέψω κιόλας; Δηλαδή να του πω πως όχι μόνο δεν με νίκησε αλλά βγαίνω και απευθύνομαι και στον κόσμο. Ήμουν ένα τηλεοπτικό πασπαρτού. Υπάρχουν σήμερα τέτοια; Δεν ξέρω… Δεν έχω δει κάποιο πασπαρτού… Βλέπω τον Γρηγόρη που κάνει διάφορα πραγματάκια αλλά στήνεται κάπου», κατέληξε.

«Χαλασμός» στον αέρα του Super Κατερίνα με τον δημοσιογράφο - «Μην μου κουνιέσαι...»

Για ακόμη μία φορά δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (22/6), με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αυτή τη φορά, οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή τον σχολιασμό της υπόθεσης της Πάτρας.

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να έδωσε την τελειωτική της απάντηση για το μέλλον του στην εκπομπή (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο παρουσιαστής συνεχίζει να «ανάβει» τα αίματα στο πλατό.

  • Α.Μ.: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.
  • Χ.Γ.: Το πρόσφατες ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…
  • Α.Μ.: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…
  • Γ.Π.: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.
  • Α.Μ.: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;
  • Γ.Π.: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.
  • Α.Μ.: Μόνο στο μυαλό σου.
  • Γ.Π.: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.
  • Χ.Γ.: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.
  • Α.Μ.: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κοιμόταν σπίτι του!» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον δικηγόρο του Φιλιππίδη για τον Μπιμπίλα

«Ντροπή σου Ελπίδα για τα ψέματα που λες!» - Απαφάλισε ο Σπύρος Μπιμπίλας