Από Στέλλα Μούτσιου

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Άκης Πετρετζίκης έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, καθώς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το Σάββατο 17/9 την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι. Οι δυο τους απέκτησαν μία κόρη, όπως και ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος απέκτησε δύο πολύ πρόσφατα, και έτσι το πρώτο τους παιδί, ο γιος τους θα έχει πλέον και μία αδερφή.

Γέννησε η γυναίκα του Άκη Πετρετζίκη

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας!

Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί).

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άκης Πετρετζίκης
Instagram / Άκης Πετρετζίκης

Τα πρώτα λόγια του μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της καλής του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους και όλο τον κόσμο που του έστειλε τις ευχές του μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή του).

Όπως αποκάλυψε ο σεφ, τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του σύζυγος, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ήταν ενθουσιασμένοι και περίμεναν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Μάλιστα όπως εξήγησε ο Άκης Πετρετζίκης, αποφάσισε να ανακοινώσει ο ίδιος την είδηση της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του, καθώς δεν ήθελε να μαθευτεί από κάποιον άλλον.

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι», είπε ο Άκης Πετρετζίκης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει με ένα... τσουρέκι και γίνεται viral (video)

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει - To trailer του ALPHA με τους παρουσιαστές για τη νέα σεζόν