Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται το Σάββατο 17/9 και θέλησε να δώσει μερικές εξηγήσεις για το σαρδάμ που έκανε στο Πρωινό μας τις προάλλες μπροστά στην Φαίη Σκορδά, αλλά και σε όλο το τηλεοπτικό κοινό, που σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως αισθάνεται πολύ περίεργα και ντροπιασμένος, ωστόσο τόνισε πως με τον χρόνο θα καταφέρει να το διορθώσει. Μάλιστα, μίλησε και για την απόφασή του γενικότερα να βρεθεί ξανά στην τηλεόραση, αλλά και για το MasterChef.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου για το σαρδάμ στο Πρωινό μας

«Το Πρωινό μας ήταν μεγάλη απόφαση για εμένα γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Πρώτη φορά κάνω ζωντανό καθημερινό. Εννοείται ότι είπα ναι με το που με πήραν τηλέφωνο κι η κ. Σκορδά ήθελε να μαγειρέψω. Ταιριάζουμε σαν άνθρωποι και δεν είναι πολλοί που θα μπορούσα να το κάνω αυτό τηλεοπτικά.

Κάθε χρόνο με παίρνουν τηλέφωνο για πρωινές εκπομπές αλλά είτε επειδή δεν έβγαινε το πρόγραμμα είτε γιατί δεν ταίριαζαν οι χημείες είτε επειδή θεωρούσα πως δεν είχε έρθει η ώρα για να το κάνω και δεν το έκανα. Φέτος πήρα τη σωστή απόφαση, αν και δεν φημίζομαι για αυτό» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την γκάφα του: «Νιώθω μεγάλη ντροπή. Είναι αυτό που λέω για το ζωντανό. Είναι κάτι που μου ξέφυγε, νιώθω μεγάλη ντροπή. Θεωρώ ότι με το χρόνο θα το διορθώσω κι αυτό».

«Νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ καλή ιδέα να γίνει το MasterChef All Star, θα είχε αρκετό ενδιαφέρον. Δεν θα πήγαινα, ευχαριστώ. Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα», κατέληξε.

Η αφοπλιστική απάντηση του σεφ στη Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκοδά έχει κάνει ομολογουμένως μια νέα αρχή και αυτό φυσικά και σημαίνει πολλά μιας και δεν είναι μόνο το κανάλι, στο οποίο πήγε καινούργιο αλλά και όλοι οι συνεργάτες, με τους οποίους βγάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Φαίνεται να έχει βρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες τα πατήματα της, έχοντας πολύ αληθινές σχέσεις με τα πρόσωπα του πάνελ. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, που θα φτιάχνει καθημερινά ένα πιάτο με τις τέλειες συνταγές του είναι μια πρόκληση μιας και είναι πολύ αυθόρμητος και αυτό φάνηκε από την ατάκα του στη Φαίη την Πέμπτη 15/9.

«-Δεν μπορώ τους ανθρώπους που πάνε στα χασάπικα και λένε θέλω ένα κιλό κιμά. Τι κιμά; Και ποτέ δεν μπλέκουμε τους κιμάδες. Αυτό που έκαναν οι μανάδες μας λάθος.

-Τα σουτζουκάκια πώς τα κάνεις;

-Ή μοσχάρι ή αρνί ή χοιρινό.

-Τι λες καλέ!

-Κάτσε! Άκου, σε παρακαλώ. Εκεί το πλατό σου, εδώ η κουζίνα μου!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν θα τον απολαμβάνουμε μόνο στο Πρωινό μας! Το νέο επαγγελματικό βήμα του Δημήτρη Σκαρμούτσου

«Μέσα σε ένα τρίμηνο έχασα...» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου για την απώλεια βάρους