Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκρηκτική κατάσταση επικρατεί από την Τετάρτη 14/9 στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο και το κλίμα είναι ιδιαίτερα άσχημο μετά τις αποκαλύψεις του Σπύρου Μπιμπίλα, για το δείπνο που είχε με την δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, το οποίο αποκάλυψε στο δικαστήριο φανερά εκνευρισμένος με όσα του πρόσαψε σχετικά με την αξιοπιστία του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατηγορεί την Νίνου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες από την δίκη και οι διάλογοι που φέρεται να ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα μεταξύ τους, από την στιγμή που ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη αυτή.

Ο γιος του Φιλιππίδη «σπάει» τη σιωπή του μετά από ένα χρόνο

Ο γιος του, σε όλη τη διάρκεια αυτής της υπόθεσης, βρίσκεται παρών χωρίς να μιλά στις κάμερες, και σήμερα Πέμπτη 15/9 επέλεξε να μπει από διαφορετική είσοδο από εκείνη που μπήκε ο πατέρας με την μητέρα του. Όμως η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου από την εκπομπή αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε μαζί του εκείνος μίλησε για πρώτη φορά και αποκάλυψε την θέση του.

«Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους» ανέφερε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χείμαρρος ο Σπύρος Μπιμπίλας στην δίκη Φιλιππίδη - «Σε κάθε παράσταση είχε σχέση με κάποιο κορίτσι!»

«Θα σε σκοτώσω...» - ''Καταπέλτης'' ο Μπιμπίλας στην κατάθεση του για τον Πέτρο Φιλιππίδη