Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη μία μέρα συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, και μετά τα όσα αποκάλυψε και προκάλεσαν αντιδράσεις, αλλά και τις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους που προκάλεσαν εξίσου θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε το πρωί της Τετάρτης 14/9 στο Mega Καλημέρα και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις.

Όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Θέλω να πω ότι το σχόλιο που έγινε σε κάποια εκπομπή χθες, ότι αποκάλεσα γελοίους εσάς δεν ισχύει. Είπα ότι είναι γελοίο αυτό που κάνετε. Δεν αποκαλώ ποτέ τους δημοσιογράφους και μάλιστα εσάς που κάνετε τη δουλειά σας, γελοίους. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην έρχονται έξω από την πόρτα του σπιτιού μου απροειδοποίητα, όπως συνέβη σήμερα.

Γιατί είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος και πάντα προσπαθώ να είμαι σε συνεννόηση με τα κανάλια. Επίσης για τη δίκη δε θέλω να κάνω σχόλια, ενώ η δίκη εξελίσσεται. Θα περιμένετε να ακούσετε τι θα λέω στην κατάθεση και μετά θα το χρησιμοποιείτε. Δε μπορώ να κάνω δηλώσεις για τη δίκη έξω από το δικαστήριο. Επίσης το αν είμαι σωστός μάρτυρας ή όχι θα το κρίνει το δικαστήριο. Στη ζωή μου όλη είμαι ένας άνθρωπος πολύ φιλαλήθης και ποτέ ψευδομάρτυρας. Και έχω τη συνείδησή μου πεντακάθαρη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Θα σε σκοτώσω...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε την Τρίτη 13/9 στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο Αθηνών σχετικά με τη δίκη για το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη ως μάρτυρας από την πλευρά του προέδρου του ΣΕΗ.

Η κατάθεση του ήταν πραγματικά αποστομωτική μιας και ο ηθοποιός γνωρίζει πάρα πολύ καλά το κατηγορούμενο από συνεργασίες τους σε θέατρο και τηλεόραση. Έτσι λοιπόν, αναφερόμενος σε στιγμές, που ήτα από κοινού στο σανίδι έγινε γνωστό, μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού, πως ο Πέτρος τον είχε απειλήσει να τον σκοτώσει.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ για το περιστατικό.

«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”.

Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη» - "Έκλεισε" στόματα ο Μπουρδούμης μετά τους ισχυρισμούς της Νίνου

Συνεχίζεται η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου υπέρ του Φιλιππίδη - Το ξέσπασμα της στην πρώτη φάση