Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που καλούνται και άλλοι μάρτυρες να καταθέσουν για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία έχει πάρει απίστευτη έκταση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτές τις μέρες, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, το πρωί της Παρασκευής 16/9, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, και εξέφρασε κάποιες απόψεις για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Όλα όσα ανέφερε στην κάμερα, τα είπε λόγω του ότι μετά τις καταθέσεις του και όσα αποκάλυψε στο δικαστήριο ο πρόεδρος του ΣΕΗ, προκάλεσε την αντίδραση της πλευράς του κατηγορούμενου, και ακολούθησαν σκηνικά που ανάγκασαν μέχρι και την διακοπή της δίκης.

"Καταπέλτης" ο δικηγόρος του Φιλιππίδη για τον Μπιμπίλα

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ανέφερε πως: «Είχανε μία φιλία 30 ετών, πολλές φορές χάρη στον Πέτρο Φιλιππίδη βρήκε εργασία ο κύριος Μπιμπίλας, όχι ότι δεν ήταν ικανός αλλά είχε βάλει και εκείνος το λιθαράκι του, ήταν συχνά πυκνά στο σπίτι τους, κοιμόταν στο σπίτι τους, έκανε παρέα με την γυναίκα του με τα παιδιά του» εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ο πελάτης του δεν θέλει να έχει σχέση μαζί του.

«Είναι συνεργός, τα ήξερε και...»

Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη είναι πρώτο θέμα εδώ και πάρα πολλούς μήνες, με τη δίκη για το όνομά του να συνεχίζεται και να φέρνει συνεχώς επιπλέον λεπτομέρειες στο φως τη δημοσιότητας για τις ενέργειες του.

Μετά λοιπόν, τις έντονες καταθέσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, ως μάρτυρας στο δικαστήριο έχουν προκαλέσει αίσθηση, καθώς στο παρελθόν ο ίδιος ήταν φίλος του ηθοποιού και τη συζύγου του, Ελπίδας Νίνου. Το πρόσωπο της τελευταίας σχολιάζεται επίσης έντονα σχετικά με το αν γνώριζε τις σκοτεινές πτυχές του άντρα της κάτι, που σχολίασε και ο Δημήτρης Αρβανίτης την Πέμπτη 15/9 μέσα από το Πρωινό.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι κατά τη γνώμη μου ένας αυτοκαταστροφικός τύπος. Ήταν πάντα έτσι. Ήταν επιθετικός παντού. Δεν κουνάω το δάχτυλο ότι «πρέπει να τον κρεμάσουμε στον τοίχο» αλλά αν ξεφύγεις μια φορά είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεφεύγεις συνέχεια.

Και τώρα δυστυχώς για αυτόν τον άνθρωπο, δεν πρόσεξε, δεν χαλιναγώγησε τον εαυτό του να εκπληρώσει την κακή του διάθεση».

«Η Ελπίδα Νίνου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προφανώς δεν έχει προσωπικότητα. Αν έχεις προσωπικότητα και έχουν συμβεί όλα αυτά, τουλάχιστον έχεις αμφιβολίες. Αυτή βγαίνει και μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δίπλα της. Και φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε».

«Αντίθετα κοίταζε πως θα τα καπελώσει. Καταλαβαίνω ένα πάθος αλλά εδώ πέρα έχουμε μια παθητική θέση δική της που, αυτό για μένα είναι το τραγικό, γίνεται αυτές τις μέρες ενεργητική».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Συνεχίζεται η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου υπέρ του Φιλιππίδη - Το ξέσπασμα της στην πρώτη φάση

Το ανακοίνωσε ο δικηγόρος του - Η δημόσια παράκληση της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη