Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του Super Κατερίνα, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Θυμίζουμε πως εδώ και λίγο καιρό, οι φήμες θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αποχωρεί από την εκπομπή. Οι φήμες αυτές προέκυψαν μετά από κάποιες εντάσεις που υπήρξαν ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Δε θα φύγει ο Ανδρέας. Δεν βγαίνω χωρίς τον Ανδρέα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι συνεχίζει κανονικά στην εκπομπή. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει βοηθήσει πολύ και στην εξέλιξη τη δική μου και στην εξέλιξη της εκπομπής. Για τον Γρηγόρη Γκουντάρα δεν ξέρω κάτι αλλά ελπίζω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Πότε ρίχνει αυλαία το Super Κατερίνα

Αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας (20/6), η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές της, το πότε θα ρίξει αυλαία το Super Κατερίνα για την φετινή σεζόν.

Μάλιστα μέσα από τα λόγια της, αποκάλυψε πως η εκπομπή πρόκειται να συνεχιστεί κανονικά από την επόμενη σεζόν καθώς θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το μέλλον του Πρωινού).

«Καλή εβδομάδα. Δευτέρα 20 Ιουνίου! Εδώ είμαστε αγαπημένοι μου τηλεθεατές και θα είμαστε μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου να σας λέμε καλημέρα. Και μετά ξανά από Σεπτέμβρη», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας γ@@ τα Λύκεια...» - "Κάγκελο" η Κατερίνα Καινούργιου με την ατάκα του Μικρούτσικου

«Ένα παιδί γρήγορα...» - Οι ευχές της Καινούργιου για τα γενέθλια του Αλεξάνδρου και το υπονοούμενο για την Τούνη