Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης 14/9, και μετά την Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία συγκλόνισε τους παρουσιαστές με τις δηλώσεις της, ο ίδιος άφησε άναυδους τους συνομιλητές του, με την αποκάλυψή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε για το επώνυμό του και εξήγησε πως προήλθε, παραθέτοντας μία απίστευτη ιστορία, ενώ στη συνέχεια αστειεύτηκε με το γεγονός πως πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν ψώνιο και γι' αυτό έβαλε μόνος του το "Σουξές".

Η αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ για το επίθετό του

«Λέω δύο ιστορίες, την αληθινή και τη ψεύτικη. Στις γυναίκες αρέσει η ψεύτικη. Υπήρχε ένας πειρατής Ισπανός, ο οποίος κάποια στιγμή έφτασε κοντά στην Μάνη κι αγάπησε μια Ελληνίδα. Αυτός λεγόταν Θαξέθ κι έμεινε εδώ, την αγάπησε και δεν μπορούσαν να τον λένε έτσι κι έγινε Σουξές.

Η αληθινή είναι πιο δύσκολη ιστορία. Ο παππούς μου ήταν οικονομικός μετανάστης από χωριό σε χωριό. Πήγε σε ένα χωριό κι εκεί του έλεγαν συνέχεια ξουτ ο ξένος. Είναι αλήθεια. Του βγήκε Ξουξιές και μετά το έκαναν Σουξές», είπε χαρακτηριστικά.

Η συγκίνηση του ηθοποιού και της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Όπως συνηθίζεται με όλους τους καλεσμένους, η δημοσιογραφική ομάδα ετοίμασε ένα βίντεο αφιερωμένο στη ζωή του, το οποίο και παρουσίασε στον "αέρα".

Μόλις αυτό τελείως, ο ηθοποιός κοιτούσε την οθόνη με όλες αυτές τις εικόνες από το παρελθόν του και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση, ξέσπασε και αυτή σε κλάματα.

«Ναι (με συγκίνησε). Δεν με πειράζει και δεν στενοχωριέμαι. Απλά αυτές οι δυσκολίες που έχεις περάσει… Σε κάποιες ταινίες κλαίω. Βλέπω και το Σκρουτζ τα Χριστούγεννα» είπε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Ήδη είστε πολύ φίλος μου. Αυτό εμένα δεν μου έχει ξανατύχει να κλάψω πριν ξεκινήσει η συνέντευξη αλλά συνήθως μου συμβαίνει κατά τη διάρκεια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα Νούμερα: Επιτέλους ανακοινώθηκε! Η επίσημη πρεμιέρα για την σειρά του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ

Έρχεται η πρεμιέρα του «Πρωίαν σε είδον»! - Το απολαυστικό trailer του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά