Από Ελένη Μήτση

Το ''Στούντιο 4'' επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο στο κρατικό κανάλι με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να κρατάνε παρέα στο κοινό, που τους αγαπάει πολύ ως τηλεοπτικό δίδυμο.

Οι παρουσιαστές θα βγαίνουν στον αέρα καθημερινά από τις 16:00 έως τις 19:00 με καλεσμένους και μια ροή εκπομπής, που αξίζει να βλέπει το τηλεοπτικό κοινό. Η ανακοίνωση, που βγήκε μάλιστα για τον προϋπολογισμό, που δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών λέει πολλά για το πόσο προσεγμένη είναι η παραγωγή.

Πήρε πράσινο φως το ''Στούντιο 4'' στην ΕΡΤ

Πιο αναλυτικά λέγεται, πως η δαπάνη για τις εκπομπές του πρώτου εξαμήνου του 2023, που θα έχουν πλέον τρίωρη διάρκεια, ανέρχεται στο ποσό των 10.111,20 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ κάτι και θα ισχύσει και για την εν λόγω.

Στούντιο 4 - ΕΡΤ
studio4_ert - Instagram

"Λύγισε" στο πλατό του Στούντιο 4 ο Γιώργος Σουξές

Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, μετά την ενυπωσιακή Έμιλυ Κολιανδρή, και, όπως συνηθίζεται με όλους τους καλεσμένους, η δημοσιογραφική ομάδα ετοίμασε ένα βίντεο αφιερωμένο στη ζωή του, το οποίο και παρουσίασε στον "αέρα" την Τετάρτη 14/9.

Μόλις αυτό τελείως, ο ηθοποιός κοιτούσε την οθόνη με όλες αυτές τις εικόνες από το παρελθόν του και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση, ξέσπασε και αυτή σε κλάματα.

«Ναι (με συγκίνησε). Δεν με πειράζει και δεν στενοχωριέμαι. Απλά αυτές οι δυσκολίες που έχεις περάσει… Σε κάποιες ταινίες κλαίω. Βλέπω και το Σκρουτζ τα Χριστούγεννα» είπε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Ήδη είστε πολύ φίλος μου. Αυτό εμένα δεν μου έχει ξανατύχει να κλάψω πριν ξεκινήσει η συνέντευξη αλλά συνήθως μου συμβαίνει κατά τη διάρκεια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής - Η ΕΡΤ ετοιμάζει μοναδικό αφιέρωμα για Καζάκο και Ειρήνη Παππά

Τηλεθέαση 13/9: Άναυδοι στην ΕΡΤ με τα νούμερα που έκανε ο αγώνας της Εθνικής απέναντι στη Γερμανία