Από Ελένη Μήτση

Συγκινημένος και με μια δόση πικρίας μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 ο ανιψιός της Ειρήνης Παππά, Αίαντας Μανθόπουλος στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' αναφορικά με τον θάνατο της θείας του.

Έχοντας συνειδητοποιήσει ο γνωστός ηθοποιός το συμβάν, καθώς την πρώτη ημέρα του θανάτου δεν είχε καν λάβει γνώση για το τι πραγματικά συμβαίνει,έκανε τις νέες τοποθετήσεις του. Αφού εξύμνησε την σπουδαία κατά τα άλλα ηθοποιό, στη συνέχεια ξέσπασε για γράφονται για την οικογένειά τους τελευταία.

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Αίντα Μανθόπουλου για την Ειρήνη Παππά

«Έχασα τη θεία μου αλλά νομίζω πως ήταν ένας άνθρωπος που εκπροσωπούσε όλη την Ελλάδα. Μόνο από τα σχόλια που διάβαζα στα social media δεν έχω λόγια εγώ να πω. Μόνο δηλαδή αυτά που γράφουν οι άνθρωποι καταλαβαίνω ότι πραγματικά την είχε αγαπήσει πάρα πολύ ο ελληνικός λαός για το ταλέντο, την ομορφιά, τις πολιτικές της θέσεις.

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν έλεγε ψέματα, ήταν ένας άγγελος επί γης και τώρα έχει πάει να συναντήσει τους υπολοίπους. Δυστυχώς όμως είχαμε και κάποια φαινόμενα σε έντυπα, ακόμα δεν την σκέπασε το χώμα, να παρουσιάζονται διάφοροι ως επίδοξοι γιοι και κόρες. Διάφορες κακόβουλες φαντασιώσεις. Ήταν μια ιστορία που δεν με άφηναν ήσυχο κάποτε και το ανανέωσαν τώρα».

«Η Ειρήνη ήταν μια γυναίκα που έβγαινε από τα στερεότυπα, μια δωρική και σεβαστή μορφή που έφυγε από τα όρια της Ελλάδος. Ένας άνθρωπος ο οποίος έφυγε και σε άλλες σφαίρες με το ταλέντο, την δουλειά και τη διεθνή αναγνώριση που είχε».

«Ήταν ένας άνθρωπος τον οποίο τον είδα πιο συχνά όταν ήμουν πολύ μικρός παρά όταν μεγάλωσα. Γιατί πάντα έλειπε σε κάποιο υπερατλαντικό ταξίδι ή είχε κάπου γύρισμα. Στην Τυνησία, στην έρημο με τον Άντονι Κουίν και το μεσημέρι μπορεί να τρώγαμε μαζί στο σπίτι».

Πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της ηθοποιού

Η Ειρήνη Παππά άφησε την τελευταία της πνοή και σκόρπισε πόνο και θλίψη στην οικογένειά της, στους φίλους, τους συναδέλφους της, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς χάθηκε μία ηθοποιός που άφησε σπουδαίο έργο πίσω της.

Για τελευταία φορά, λοιπόν, θα συγκεντρωθούν όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα μαζί για να την αποχαιρετήσουν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Χιλιομόδι Κορινθίας, που ήταν και μέρος όπου γεννήθηκε και έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ένα μέρος το οποίο την τιμά και θα συνεχίσει να την τιμά αν λάβει κανείς υπόψιν τα λόγια των γειτόνων της.

Μάλιστα, η οικογένειά της ζητά αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα βρεθείς πάλι με...» - "Σπάραξε" το Instagram με το "αντίο" του Ηλία Ψινάκη στην Ειρήνη Παππά

«Αντίο, βασίλισσά μου» - Το σπαρακτικό αντίο του Σπύρου Φωκά στην Ειρήνη Παππά