Από Στέλλα Μούτσιου

Την Παρασκευή 16/9 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την ίδια ημέρα, συζητούσαν στο πάνελ για το γεγονός πως στην Αγγλία τυπώνουν μπλουζάκια με το πρόσωπο της για να την τιμήσουν.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, λοιπόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε το κινητό του και έδειξε σε όλους μία φωτογραφία του δίπλα στην Βασίλισσα, αφήνοντας άναυδο ολόκληρο το πλατό, καθώς όλοι πίστεψαν πως την είχε γνωρίσει από κοντά. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όλοι πως πρόκειται για το άγαλμα της στο Μουσείο Μαντάμ Τισό.

Τα "έχασε" η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον αέρα της εκπομπής

Προξενιό στην Super Κατερίνα - Βρέθηκε γαμπρός για την παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο, που μιλάει πολύ ανοιχτά για ό,τι την απασχολεί είτε μέσα από αναρτήσεις της στο instagram, είτε μέσα από δηλώσεις, που θα κάνει και πάλι καθημερινά μέσα από το Super Κατερίνα.

Τα προσωπικά της αντίστοιχα δεν ξεχνάει να σχολιάζει και μιας και ξεκίνησε τη σεζόν με υπονοούμενα για το πως είναι αυτήν την περίοδο σε αυτόν τον τομέα, την Δευτέρα 12/9 δέχτηκε στον αέρα ένα δημόσιο προξενιό. Τη διασύνδεση θέλησε να κάνει ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της, μιλώντας της για έναν κύριο, πόντιας καταγωγής, που ενδιαφέρεται για εκείνη.

«Έχουμε υπόψιν και γαμπρό. Έχουμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, είναι Πόντιος. Ωραίο παλικάρι, ψηλός, φίλος των παιδιών. Είναι 45 ετών. Δεν είναι μεγάλος, πρέπει να υπάρχει μια διαφορά. Καλός, καλή περίπτωση. Ανύπαντρος. Θα το δούμε. Είναι γυναικολόγος. Μην το απορρίπτεις. Δες πρώτα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο

«Τους βλέπεις και είναι σαν να...» - Η νέα ατάκα της Καινούργιου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο