Από Ελένη Μήτση

Πολύ λαμπερή πρεμιέρα είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει τη Δευτέρα 5/9 μέσα από το Super Κατερίνα με την παρουσιάστρια να νιώθει πολύ μεγάλη ασφάλεια στο πλευρό των συνεργατών της για τη νέα σεζόν, που μόλις ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ενώ η Κατερίνα σχολίαζε θέματα με το πάνελ της, ήρθε στην πολύ ευχάριστη θέση να λάβει ως έκπληξη στο πλατό της μια τούρτα αλλά και μια τεράστια ανθοδέσμη με κάρτα και ευχές από τον καλό της φίλο και παράλληλα παραγωγό της, τον Νίκο Κοκλώνη.

Να τονίσουμε εδώ, πως δεν ήταν μόνο η κίνηση, που συγκίνησε την παρουσιάστρια αλλά και το όλο νόημα μήνυμα, που έκανε ο κολλητός της για τα προσωπικά της.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Κατερίνας Καινούργιου στον παραγωγό της Νίκο Κοκλώνη

«Είσαι ο παραγωγός, ο κολλητός μου και τα πάντα για μένα!».

Τα projects που ετοιμάζει ο Κοκλώνης για τη φετινή σεζόν

Και τη φετινή τηλεοπτική χρόνιά δεν θα λείψουν από τη μικρή οθόνη οι μουσικοί διαγωνισμοί. Αν και σημειώνουν μειωμένα ποσοστά σε σχέση με παλαιότερα, φαίνεται πως είναι από τα ψυχαγωγικά προγράμματα που δείχνουν ανθεκτικότητα απέναντι στον ανταγωνισμό και το TV24 που κυκλοφορεί έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το Mega έχει αποφασίσει να επαναφέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες το «Fame Story», με τη Μαρία Μπεκατώρου -κατά πάσα πιθανότητα- να είναι παρουσιάστρια των lives.

Στον Alpha επιστρέφουν το «J2US» και το «Chart Show» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, δύο παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη.

Ο τελευταίος θα αναλάβει την παραγωγή και την παρουσίαση του νέου μουσικού ριάλιτι «All Together Now» (δείτε εδώ το πρώτο trailer που είναι στον αέρα).

Τέλος, στον ΣΚΑΪ αναμένεται να επιστρέψει το «The Voice» με την ίδια ακριβώς σύνθεση, τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση και τους Σάκη Ρουβά, Κωνσταντίνο Αργυρό, Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη στην κριτική επιτροπή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εξελίξεις με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Η απόφαση του ALPHA για το Super Κατερίνα

Super Κατερίνα: Με αλλαγές η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου - Πότε κάνει πρεμιέρα