Από Ελένη Μήτση

Ένα από τα θέματα, που σχολιάζουν καθημερινά όλες οι εκπομπές είναι αυτό της εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με την Κατερίνα Καινούργιου να μη νιώθει καθόλου άβολα με το γεγονός, ότι ήταν πρώην της.

Την Πέμπτη 15/9 η παρουσιάστρια μέσα από το Super Kατερίνα αναφέρθηκε στο φύλο του μωρού, που περιμένει το ζευγάρι κάνοντας σχόλια πάνω στο ζήτημα, που όσο να ΄ναι κάνουν εντύπωση. Είναι γεγονός, πως έχουν περάσει χρόνια από τον χωρισμό της Κατερίνας με τον Βασίλη και πλέον βλέπει ολοκάθαρα, πως Σπυροπο9ύλου και Σταθοκωστόπουλος είναι ο ένας φτιαγμένος για τον άλλον.

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την Σπυροπούλου και τον Σταθοκωστόπουλο

«Να είναι γερό και καλότυχο. Πόσο ωραία τα λέει. Σου λέει ότι αυτή τη στιγμή η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Πάντως παιδιά να πω ότι ταιριάζουν πάρα πολύ. Δε ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί αλλά τους βλέπεις και είναι σαν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και σαν εξωτερικά και σαν χαρακτήρες. Εγώ που τους ξέρω και τους δυο νομίζω ότι θα τα βρουν πολύ καλά μεταξύ τους… Με το καλό. Με έναν πόνο, γερό και καλότυχο».

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο

Το ενδεχόμενο γάμου ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σχολίασε το πρωί της Τρίτης (13/9) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλάει για τον πρώην σύντροφό της.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη σχέση τους, ενώ μάλιστα είχε στείλει και τις ευχές της για το παιδάκι που περιμένουν (δείτε εδώ τι είχε πει).

«Γιατί δεν μου τα λέτε, μην αγχώνεστε, έχουν περάσει 100 χρόνια. Χαίρομαι που παντρεύονται, αλήθεια. Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο που είναι μια ιστορία πρόσφατη, εκεί αν μάθαινα τώρα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος θα στεναχωριόμουν, θα έσκαγα. Τώρα που έχουν περάσει 100 χρόνια, ούτε που στεναχωριέμαι, χαίρομαι κιόλας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θέλω να γίνουν τα μυστήρια...» - Η αποκάλυψη της 6 μηνών εγκυμονούσας Σπυροπούλου για τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού της

Ακολουθεί το πλάνο «Σπυροπούλου» - Η δελεαστική πρόταση του Ατζούν για να πάρει τον Ντάνο στο Survivor All Star