Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το ενδεχόμενο γάμου ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σχολίασε το πρωί της Τρίτης (13/9) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλάει για τον πρώην σύντροφό της.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη σχέση τους, ενώ μάλιστα είχε στείλει και τις ευχές της για το παιδάκι που περιμένουν (δείτε εδώ τι είχε πει).

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Γιατί δεν μου τα λέτε, μην αγχώνεστε, έχουν περάσει 100 χρόνια. Χαίρομαι που παντρεύονται, αλήθεια. Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο που είναι μια ιστορία πρόσφατη, εκεί αν μάθαινα τώρα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος θα στεναχωριόμουν, θα έσκαγα. Τώρα που έχουν περάσει 100 χρόνια, ούτε που στεναχωριέμαι, χαίρομαι κιόλας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Γιατί είχαν χωρίσει Καινούργιου - Σταθοκωστόπουλος

Η Καινούργιου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Εξέθεσα τα προσωπικά μου χωρίς να φταίω, αλλά συγχρόνως δίνοντας εγώ το δικαίωμα, κι αυτό έκανα κακό στη σχέση μου. Έπρεπε να μειώσω τις συνεντεύξεις για τον δεσμό μου και τις δηλώσεις για το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Βασίλη (σ.σ. Σταθοκωστόπουλο). Βιάστηκα να δηλώσω ότι είναι «ο άντρας της ζωής μου», παρουσίασα την εικόνα μια γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις.

Η τελευταία μου σχέση ήταν και η πιο σοβαρή και θεωρώ ότι ήμουν πολύ σωστή, δεν έκανα τα ακραία λάθη του παρελθόντος. Ήμουν πολύ πιο συγκρατημένη, ώριμη, αποφασισμένη, ήταν η πιο ουσιαστική σχέση της ζωής μου. Συζούσαμε και αγαπιόμασταν πάρα πολύ. Βέβαια, το ότι τελείωσε η σχέση αυτή σημαίνει ότι κάναμε και οι δυο κάποια λάθη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Να τι έκανε σωστά: Γιατί ξεπέρασε σε νούμερα μέχρι και την Καινούργιου η Σκορδά στην πρεμιέρα της

Προξενιό στον αέρα του Super Κατερίνα - Βρέθηκε γαμπρός για την Καινούργιου