Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση τους, ειδικότερα από όταν κόπηκε η εκπομπή τους και αποχώρισαν από το Star. Ο λόγος για την Ελίνα Παπίλα και τον Γιωργο Καρτελιά, οι οποίοι ακολούθησαν ξεχωριστούς πλέον επαγγελματικούς δρόμους, αλλά έπειτα από κάποιες δηλώσεις τους , είχε φανεί προς τα έξω πως πλέον κάτι δεν είναι όπως παλιά.

Οι κάμερες του Happy Day, συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης 15/9 tην Ελίνα Παπίλα, και απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με τους αντικαταστάτες της Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, και αποκάλυψε επίσης ποια είναι τελικά η πραγματική σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Καρτελιά.

Όσα αποκάλυψε η Ελίνα Παπίλα

«Μου λείπει η τηλεόραση. Πέρασα τόσο ωραία που θα ήθελα να είμαι και φέτος. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι πάρα πολύ ωραίοι, μου αρέσουν και θέλω να πάνε καλά. Αγαπώ πολύ αυτή την εκπομπή. Με τον Γιώργο Καρτελιά οι σχέσεις μας είναι άψογες. Είμαστε φίλοι. Επαγγελματικά χώρισαν οι δρόμοι μας αλλά προσωπικά είμαστε πάρα πολύ καλά. Θα πήγαινα με πολλή χαρά καλεσμένη στο “Breakfast @Star”» είπε η Ελίνα Παπίλα βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους μία και καλή.

Όσα ανέφερε ο Καρτελιάς για αυτή την κατάσταση

Ο Γιώργος Καρτελιάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, και μίλησε για τον ρόλο του παρουσιαστή στην τηλεόραση, για την συνεργασία του με το STAR και την Ελίνα Παπίλα, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο ίδιος θεωρεί πως όλοι "έβαλαν το χεράκι" τους για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα, ωστόσο οι σχέσεις του με την συμπαρουσιάστριά του, η οποία είναι πολύ αμήχανη όταν μιλάει για αυτό το ζήτημα, δεν έχουν διακοπεί, απλώς αμέσως μετά την αυλαία, εκείνη αποχώρησε για τις διακοπές της.

«Με θεωρούν γουρλή, κάθε πρωτοχρονιά με φωνάζουνε σε 3-4 σπίτια. Μια χαρά νιώθω που κάνουν φέτος την εκπομπή η Ελένη με τον Ετεοκλή. Μακάρι να πάνε καλυτέρα από εμάς. Δεν ξέρω αν έφταιξε κάτι σε εμένα ή στην Ελίνα και δεν συνεχίσαμε στο star. Έκρινα εμένα ή μας φωνάξαν για κάτι που δεν κάναμε.

Όλοι κάπου συμβάλαμε να μην βγει αυτό που θα έπρεπε στην εκπομπή στο Star. Άλλο μας ζήτησε το Star, άλλο κάναμε εμείς. Μας το είπαν ότι δεν συνεχίζουμε μια εβδομάδα πριν», είπε αρχικά.

«Μας είπαν από το Star ότι δεν ήρθε η χημεία που περίμεναν. Δεν έχουμε τσακωθεί με την Ελίνα. Όταν μας ανακοίνωσαν ότι τελειώσαμε, δεν μιλήσαμε με την Ελίνα, γιατί έφυγε για διακοπές», πρόσθεσε.

Και στη συνέχεια επισήμανε: «Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό του Star, είπα “κακώς”. Έφτασε στιγμή που είπα καλυτέρα να έκανα το ραδιοφωνικό πρωινό, παρά να είμαι στην τηλεόραση, ότι δηλαδή, δεν έπρεπε να υπογράψω. Μου έχουν κάνει μια πρόταση για να παρουσιάσω κάτι, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει, ένα ταξιδιωτικό θα είναι.

Η γυναικά μου έλεγε την περσινή σεζόν “γιατί κάθεσαι έτσι, ωραία σε ντύνουν, ζήσε το όσο κρατήσει, κάνε πλάκα”. Αν μέναμε και αυτή την σεζόν στο πρωινό του Star μετά θα κρατούσε 4-5 χρόνια. Το συζητήσαμε με το κανάλι, αλλά υπήρχαν κι αλλά θέματα».

«Το Star κάτι είδε σε εμάς, που εγώ δεν έχω δει ακόμα. Η Ελίνα Παπίλα δεν θα είναι στο ραδιόφωνο, όταν μιλήσαμε δεν μου είπε ότι θέλει να το κάνει ή να έρθει πίσω στο πρωινό μαζί μου», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρεμιέρα Breakfast At Star (5/9): Με αλλαγές στο πλατό και νέους συνεργάτες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Breakfast At Star: Κλαίνε ή γελάνε στο Star με την τηλεθέαση της πρεμιέρας του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου