Από Ελένη Μήτση

Αυθόρμητη και πολύ ειλικρινής είναι πάντα η Ελένη Μενεγάκη στις live εκπομπές που κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ίσως και αυτά τα δύο στοιχεία να αποτελούν κομμάτι της μεγάλης της επιτυχίας με το κοινό να νιώθει οικεία βλέποντάς την.

Μια στιγμή γέλιου λοιπόν χάρισε ξανά η παρουσιάστρια την Παρασκευή 16/9 μέσα από την εκπομπή της ''ελένη''. Στην προσπάθεια της να σχολιάσει ένα εξώφυλλο για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, αντί να εκφέρει το όνομα του Θοδωρή Μαροσούλη, το μπέρδεψε με αυτό του Θοδωρή Μαραντίνη (δείτε εδώ μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή, που έζησε η Μελέτη στην οικογένειά της).

Η συνέχεια, όπως είναι φυσικό ήταν απολαυστική τόσο για εκείνη, που ξεκαρδίστηκε στα γέλια όσο και για τους συνεργάτες της, που δε μπόρεσαν να μαζέψουν την ατυχή γκάφα.

Η Ελένη Μενεγάκη μπέρδεψε τον σύζυγο της Ελεονώρας Μελέτη με γνωστό τραγουδιστή

«Είδα ότι στο OK! έχει εξώφυλλο την Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη… Ζητώ συγγνώμη! Κάτι γίνεται! Συγγνώμη και πάλι συγγνώμη. Θα μιλήσω λιγότερο σήμερα, κανονίστε να υπάρχει ρυθμός και να τα λέτε όλα μόνοι σας. Κινδυνεύω, δεν πάω καλά.

Όλος ο ανάδρομος σε μένα κάθισε πάνω; Όχι ρε παιδιά, δεν το δέχομαι» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η γκάφα της Μενεγάκη που τους κούφανε στον αέρα της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως στην εκπομπή της νιώθει σαν στο σπίτι της, το ίδιο και οι συνεργάτες της, και αυτό φαίνεται από τη χημεία τους, αλλά και τα επικά σκηνικά που βλέπουμε καθημερινά λόγο του αυθορμητισμού της κυρίως, μιας και δεν φιλτράρει τι θα πει και για αυτό την αγαπά ο κόσμος.

Την Πέμπτη 15/9 λοιπόν, είπε μία επική ατάκα που δεν πίστευε ούτε η ίδια στον αέρα της εκπομπής και αμέσως έσκασαν όλοι στο γέλιο μαζί και η ίδια.

Η παρουσιάστρια ήταν χαλαρή και γυρνώντας από διαφημίσεις και ήθελε να μάθει τα πάντα για την βασίλισσα Ελισάβετ, και τότε αποκάλεσε τη συνεργάτιδά της, την οποία τη λένε Ιουλία: «Πες μας Ιβάνα μου! Τι λέω καλέ! Με έχετε τρελάνει… Μου μιλάτε πάνω κάτω, μου μιλάνε στα τηλέφωνα… Μας έχουν ματιάσει…» και μετά τη γκάφα που έκανε και οι συνεργάτες της γελούσαν, έκανε αέρα με τα χαρτιά της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ...» - Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου

Δεν έπαιξε ποτέ στη σειρά - Η άγνωστη εμπλοκή της Ελένης Μενεγάκη στους «Δύο Ξένους»