Από Πέννυ Μαστοράκου

Την Δευτέρα 12/9 το μεσημέρι στην εκπομπή της, όπως πάντα αυθόρμητη και χωρίς να υπολογίζει και τι θα πει, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της στην μεγάλη πρεμιέρα) με αφορμή τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας τον οποίο παρακολούθησαν σχεδόν όλοι, αναφέρθηκε σε ένα αστείο σκηνικό!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αγχώθηκε όταν η χώρα μας είχε μείνει πίσω στο σκορ στο χθεσινό παιχνίδι του Eurobasket με την Τσεχία και τότε έκανε τον εξής διάλογο με τον άνδρα της.

Το αστείο σκηνικό που περιέγραψε η Μενεγάκη

«Το είδατε όλο; Γιατί εγώ ξέρεις τι έπαθα, έβλεπα και κάποια στιγμή όταν είδα ότι αρχίζουμε να χάνουμε, έφυγα. Είπα “Μάκη, δες το μόνος σου, κάνε μου σινιάλο, δεν θα πάθω και τίποτα”. Δεν μπορώ τέτοια πίεση πια. Έχουμε πίεση για 10 θέματα. Δεν μπορώ αυτή την αγωνία. Αλλά ξέρω, λέω, πως ότι κι αν γίνει, και να μην πάμε καλά, στο τέλος θα τα δώσουν όλα και θα κερδίσουμε», είπε γελώντας η παρουσιάστρια.

Οι ευχές της όλο νόημα στην Φαίη Σκορδά για την πρεμιέρα της

Την Δευτέρα 12/9 ξημέρωσε η μεγάλη μέρα για την Φαίη Σκορδά, μιας και ήταν η πρεμιέρα της, την οποία περίμενε το κοινό της με ανυπομονησία, στην νέα τηλεοπτική της στέγη, στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη αλλά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα χαρούμενη, αφότου είπε λίγα λόγια για αυτό το καινούργιο βήμα υποδέχτηκε τους συνεργάτες της και έλαμπε από ευτυχία.

Μετά λοιπόν από το ξεκίνημα της εκπομπής και την είσοδο των συνεργατών της, η παρουσιάστρια παρακολούθησε κάποιες ευχές που της έστειλαν για την πρεμιέρα της, διάφοροι συνάδελφοί της, από άλλα κανάλια και εκπομπές, με τους οποίους έχει φιλικές σχέσεις αλλά και απλές τυπικές, ωστόσο την εκτιμούν βαθιά και αυτό φαίνεται στα λόγια τους.

Ανάμεσά τους, δεν θα μπορούσε να μην είναι και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής με μεγάλη χαρά: «Τα φιλιά μου στη Φαίη! Δύναμη και χαμόγελα, θα τα πάει περίφημα, την αγάπη μου πραγματικά και καλή αρχή!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θέλω να μου πείτε ποιος έκανε...» - Απίστευτο σκηνικό με την Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

Έδωσε τα φιλιά της σε πρώην συνεργάτιδά της - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της