Από Ελένη Μήτση

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται με τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου να καταθέτει ως μάρτυρας υπέρ του την Τετάρτη 7/9 και Πέμπτη 8/9. Η ίδια στέκεται το πλάι του κατηγορούμενου ηθοποιού και προτιμάει ό,τι έχει να δηλώσει να ακουστεί μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Οι πρώτες πληροφορίες, που έγιναν γνωστές την Πέμπτη 8/9 μέσα από το Mega Kαλημέρα αφορούσαν στην πρώτη και δύσκολη φάση της κατάθεσης με τη μάρτυρα να είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένη και πολλές φορές να βγαίνει εκτός εαυτού με τις ερωτήσεις, που της έγιναν.

Το ξέσπασμα της Ελπίδας Νίνου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Όσα θα υποστηρίξει η Ελπίδα Νίνου στην δίκη Φιλιππίδη

Και ενώ η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ τις δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του) συνεχίζεται μετά την παύση της για τους καλοκαιρινούς μήνες, νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά την κατάθεση της συζύγου του Ελπίδας Νίνου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την Τετάρτη 7/9, και θα στηρίξει όπως λέει τον σύζυγό της, ο οποίος υπενθυμίζεται πως κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Kατερίνα που προβλήθηκε την Τρίτη /9, αυτά είναι όσα πρόκειται να υποστηρίξει η Ελπίδα Νίνου για τις τρεις καταγγέλλουσες.

«Tην πρώτη καταγγέλλουσα την γνώρισα από τη μητέρα της που ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά, λόγω του ότι είχε οικονομικές δυσκολίες και αντιμετώπιζε δυσκολίες και στην προσωπική της ζωή. όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε σε ένα μικρό ρόλο στην παράσταση και έμεινε για τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση.

Εκεί ο σύζυγός μου γνώρισε την καταγγέλλουσα. Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου.
Μια ηθοποιός μου είχε πει ότι σε ένα τραπέζι που είχε γίνει με αφορμή μια βάπτιση στο οποίο είχε παρευρεθεί ο σύζυγός μου μαζί με τον γιο μας και η καταγγέλλουσα είδε την τελευταία να κλαίει στις τουαλέτες και όταν τη ρώτησε τι είχε εκείνη απάντησε αναφερόμενη στο σύζυγό μου: ''εγώ ον αγαπάω και αυτός δεν μου μιλάει».

«Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του συζύγου μου θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα για να μπει στο χώρο δηλαδή ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομετόχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγος μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δύο σήριαλ του εν λόγω καναλιού στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός».

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω ότι δεν τη γνωρίζω, θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ , ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Όταν δε κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό. Δεν μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα από έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο καημενούλης έχει και θέμα υγείας» - ''Χαμός'' στο Πρωινό με τις δηλώσεις του Γαρδέλη για τον Φιλιππίδη

Φανερά αδυνατισμένος και καταπονημένος - Οι πρώτες δηλώσεις του Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του