Από Πέννυ Μαστοράκου

Από το πρωί της Τρίτης 13/9 τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν κατακλυστεί με τις εξελίξεις στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σήμερα συνεχιζόταν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και πρόεδρος του ΣΕΗ, έκανε πολλές αποκαλύψεις μία εκ των οποίων ήταν πως ο πολύ συχνά ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση με κάποιο από τα κορίτσια στις παραστάσεις του, εν γνώση της συζύγου του.

Η κατάθεση που "καίει" τον Πέτρο Φιλιππίδη

Περιγράφοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη στα 30 χρόνια γνωριμίας τους, ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε έναν άνθρωπο που σύναπτε σχέσεις με ηθοποιούς στις παραστάσεις του, πληγώνοντας τη σύζυγο του. «Πολύ συχνά ο Πέτρος είχε σχέση με κάποιο από τα κορίτσια στις παραστάσεις του, εν γνώση της Ελπίδας ή με προσπάθεια της να μάθει με ποια. Το αν ήταν συναινετική η σχέση δε μπορώ να το ξέρω. Τα κορίτσια αν κάποιος τους την πέφτει επίμονα, μπορεί να είναι εξαναγκαστική – συναινετική».

Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιάννη Πουλόπουλο για τον Μπιμπίλα

Από το πρωί της Τρίτης 12/9 παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, και ειδικότερα την συγκεκριμένη μέρα υπήρξαν και αρκετές εντάσεις σχετικά με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος εκφράστηκε με όχι ωραίο τρόπο στους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το δικαστήριο, γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξερράγη στον αέρα της Super Κατερίνα, με αφορμή τη στάση του, και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του κατακεραυνώνοντας την συμπεριφορά αυτή, την οποία δεν περίμεναν.

«Έχει ένα θεσμικό ρόλο και οφείλει να σεβαστεί τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους. Με βγάζετε έξω από τα ρούχα, μη με τρελαίνεται τώρα. Δημοσιογραφικά με ενοχλεί κάποιος να χαρακτηρίζει γελοία τη δουλειά των δημοσιογράφων, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουμε προβάλει αυτό που θέλουν να πουν άπειρες φορές. Το θεωρώ ύβρις αυτό το πράγμα» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη» - "Έκλεισε" στόματα ο Μπουρδούμης μετά τους ισχυρισμούς της Νίνου

Συνεχίζεται η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου υπέρ του Φιλιππίδη - Το ξέσπασμα της στην πρώτη φάση