Από Πέννυ Μαστοράκου

Σήμερα Τρίτη 13/9 συνεχίζεται στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο η πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τελευταία εξέλιξη από την προηγούμενη φορά την αντιπαράθεση της συζύγου του Ελπίδας Νίνου, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, σύζυγο της Λένας Δροσάκη μίας εκ των καταγγελλουσών, ο οποίος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τους ισχυρισμούς της κυρίας Νίνου.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος λοιπόν, λίγο πριν μπουν στην δικαστική αίθουσα έκανε μία δημόσια παράκληση προς τους δημοσιογράφους, εκ μέρους της οικογένειας Φιλιππίδη.

Η δημόσια παράκληση της οικογένειας Φιλιππίδη

«Σεβόμαστε και σέβονται απόλυτα το έργο που κάνατε οι δημοσιογράφοι. Παράκληση: Έχετε πλάνα από όταν έρχεται ο κ. Φιλιππίδης στα δικαστήρια. Μην έρχεστε στο σπίτι του γιατί είναι μία πολυκατοικία που μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και παιδιά που πάνε στο σχολείο και δημιουργείται αναστάτωση. Σεβαστείτε αυτή την ιδιωτική ζωή που έχουν οι ένοικοι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε χαρακτηριστικά.

Η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου υπέρ του Φιλιππίδη

Η ίδια στέκεται το πλάι του κατηγορούμενου ηθοποιού και προτιμάει ό,τι έχει να δηλώσει να ακουστεί μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Οι πρώτες πληροφορίες, που έγιναν γνωστές την Πέμπτη 8/9 μέσα από το Mega Kαλημέρα αφορούσαν στην πρώτη και δύσκολη φάση της κατάθεσης με τη μάρτυρα να είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένη και πολλές φορές να βγαίνει εκτός εαυτού με τις ερωτήσεις, που της έγιναν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο καημενούλης έχει και θέμα υγείας» - ''Χαμός'' στο Πρωινό με τις δηλώσεις του Γαρδέλη για τον Φιλιππίδη

Φανερά αδυνατισμένος και καταπονημένος - Οι πρώτες δηλώσεις του Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του