Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως ο ερχομός του στην τηλεόραση έχει φέρει τα πάνω κάτω, και από την ώρα ειδικά που ακούστηκαν και κάποια ονόματα που θα συμμετάσχουν έχει προκληθεί φρενίτιδα! Ο λόγος για το Love Island, το νέο τολμηρό porject του ΣΚΑΙ, το οποίο θα παρουσιάζει η λαμπερή Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο λοιπόν πλησιάζουμε λοιπόν προς την μεγάλη πρεμιέρα, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τόσο για τους κανόνες που θα ισχύουν στο παιχνίδι από την πλευρά των τηλεθεατών, όσο και για τα ονόματα που θα δούμε να αναζητούν τον...έρωτα!

Παίκτρια του Bachelor πάει στο Love Island;

Ο λόγος για την Έλενα Παπαμεθοδίου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το The Bachelor, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να είναι εκείνη η εκλεκτή της καρδιάς του Αλέξη Παππά. Η ίδια το πρωί της Παρασκευής 16/9, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα απαντώντας στα σενάρια που την θέλουν να συμμετέχει στο νέο project του ΣΚΑΙ.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητήσω περεταίρω πράγματα για το Love Island, αλλά έχω να πω ότι σίγουρα δεν θα πήγαινα μόνο στο Love Island,θα πήγαινα αντίστοιχα και στο Bachelor 3 αν γινότανε, οπότε γενικότερα μου αρέσουν πάρα πολύ τα ριάλιτι αγάπης» ενώ αποκάλυψε πως θα πήγαινε και πως σύντομα πετάει για Αθήνα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει τα πάντα λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης (13/9) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επερχόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι καθώς και στον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχει το κοινό (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός που θα βοηθάει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του έρωτα).

«Φεύγω σε 10 μέρες. Είναι ένα πολύ ωραίο show, είναι feelgood, πολύ ψυχαγωγικό. Στηρίζεται στην αγάπη, στα όμορφα συναισθήματα και στο να δίνει ευκαιρίες, να παίρνεις τον χρόνο σου, να γνωρίζεσαι, χωρίς τις περιττές έννοιες της καθημερινότητας. Κανείς δεν γνωρίζεται με κανέναν.

Ζούμε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, σε μια υπέροχη βίλα στην Τενερίφι. Θα υπάρχουν δοκιμασίες στο παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο θα έρθει κοντά ο ένας με τον άλλον. Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Με 2 reality αγάπης ο ΣΚΑΪ τον χειμώνα - Το δυνατό χαρτί του σταθμού μαζί με το Love island

«Πονοκέφαλος» το Love Island - Δύσκολα τα πράγματα λίγο πριν την πρεμιέρα