Από Ελένη Μήτση

Οι ετοιμασίες από τη μεριά της παραγωγής για ό,τι αφορά στο νέο και ανατρεπτικό reality αγάπης το Love island έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε τα προφίλ 4 από τους παίκτες, που αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι.

Η πρεμιέρα είναι πάρα πολύ κοντά και έτσι εκτός από την Παπαγεωργίου για την Τενερίφη θα ταξιδέψουν και η Χριστίνα Ματσάκου, η οποία ασχολείται με τη yoga αλλά και η Κωνσταντίνα Αράπογλου, που είναι δημοσιογράφος. Σε ό,τι αφορά τους άντρες για την ώρα ξέρουμε τον Γιώργο και ο Θοδωρής Ανδριανό, που είναι αδέρφια και διατηρούν από κοινού επιχείρηση με ρούχα.

Οι 4 πρώτοι παίκτες που θα μπουν στο Love island

Χριστίνα Ματσάκου

Ματσάκου
xristina_mitsakou - instagram

Γιώργος Ανδριανός

Ανδριανός
giwrgos_andrianos - instagram

Τεό Ανδριανός

Τεο Ανδριανός
thodoris_andrianos - instagram

Κωνσταντίνα Αράπογλου

Αράπογλου
k.arapoglou - instagram

Δύσκολα τα πράγματα λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι

To Love Island είναι το νέο βήμα του ΣΚΑΪ στον κόσμο των ριάλιτι. Το δημοφιλές show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και στο τιμόνι του θα έχει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα προβλήματα ωστόσο άρχισαν από νωρίς με το ριάλιτι του έρωτα. Όπως αποκάλυψε το Happy Day, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει για την Τενερίφη. Τα κάστινγκς έχουν τελειώσει εδώ και καιρό και έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες από 12 άτομα, αντίστοιχα άντρες και γυναίκες.

Το κάστιγνκ όμως σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του ALPHA δεν είναι αυτό που περίμενε η εταιρεία παραγωγής μιας και πρέπει τελικά να υπάρξουν ζευγάρια. Η παραγωγή προσπάθησε να προσεγγίσει και παίκτες παλιών ριάλιτι αλλά δεν τα κατάφερε, επομένως οι περισσότεροι συμμετέχοντες είναι Instagrammers και Infuencers.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στο ΣΚΑΪ με το Love Island - Η απόφαση του σταθμού

Με κόκκινο καυτό ολόσωμο στην παραλία - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο επίσημο trailer του Love Island