Από TV24 Team

Είναι γεγονός σε λίγο καιρό θα παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ το νέο ριάλιτι αγάπης με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Love island (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα). Η Ηλιάνα μπορεί να ετοιμάζεται καθώς σε λίγο καιρό θα αναχωρήσει για Τενερίφη αλλά... δεν θα είναι μόνη, και όχι δεν αναφερόμαστε στους ιθύνοντες και το συνεργείο.

Σύμφωνα με τη «Real Life», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έχει και έναν άνδρα στο πλευρό της, που θα έχει ρόλο αφηγητή στο ριάλιτι.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ από τις αρχές Ιουλίου για να ενταχθεί στη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος θα αναλάβει να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στη βίλα.

Βαγγέλης Γιαννόπουλος Love island

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος από γεωπόνος βρέθηκε στα media από σπόντα και κάνει την «πάπια» μέχρι να τον καταλάβουν. Ξεκίνησε από το ραδιόφωνο, συνέχισε στο Internet, έγινε «αυτός δεν είναι ο… που είναι σε αυτό στην τηλεόραση;» και τελικά επέστρεψε στην μεγάλη του αγάπη: την συλλογή γραμματοσήμων, όπως γράφει χαρακτηριστικά το soundis.gr!

Τα δύο πρώτα ονόματα που «φεύγουν» για Love Island

Προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για το ριάλιτι του έρωτα αν και όπως αποκαλύφθηκε, ο σταθμός έχει προσεγγίσει πρόσωπα από το Big Brother (δείτε εδώ σε ποια παίκτρια έγινε πρόταση και την αρνήθηκε).

Κάπως έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το κανάλι έχει ήδη βρει δυο άκρως εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται κοντά στο να πουν το τελικό ναι και να βρεθούν στο Love Island.

Ο λόγος για τη Μαριάννα Μπαφίτη και την Κατερίνα Βαγκάνσια. Η πρώτη είναι μοντέλο και ασχολείται ενεργά με το Instagram καθώς διαθέτει πάνω από 150.000 followers.

View this post on Instagram

A post shared by Μαριάννα Μπαφίτη (@marianna_bafiti)

Η δεύτερη έχει αναδειχθεί Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και Σταρ Πελοπόννησος 2020. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το GNTM και μία συμμετοχή στο Style me Up, είναι έτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της στο νησί του έρωτα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με κόκκινο καυτό ολόσωμο στην παραλία - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο επίσημο trailer του Love Island

Ξεκινάει με μεγάλη φόρα - Που θα βρεθεί καλεσμένη πριν το Love island η Ηλιάνα Παπαγεωργίου