Από Ελένη Μήτση

Ο ΣΚΑΪ κινήθηκε με πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα βήματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα από ότι έχει γίνει και επισήμως γνωστό, τα reality δε θα λείπουν από τον σχεδιασμό. Το μόνο σίγουρο είναι, πως το Love island θα καθηλώσει το κοινό, καθώς θα είναι πολύ έντονο με το καστ που έχει κάνει.

Σύμφωνα με το Tivi σίριαλ λέγεται, πως το κανάλι δε θα μείνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι αγάπης αλλά σκοπεύει να επαναφέρει μια επιτυχία από τα παλιά. Ο λόγος για το δοκιμασμένο Power of love, που είχε ανοίξει το δρόμο για το φλερτ και τον έρωτα στα ''τυφλά'' με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ό,τι αφορούσε την τηλεθέαση.

O ΣΚΑΪ αναμένεται να βγάλει στον αέρα και άλλο ριάλιτι αγάπης εκτός από το Love island

Power of love

Δύσκολα τα πράγματα λίγο πριν την πρεμιέρα του Love island

To Love Island είναι το νέο βήμα του ΣΚΑΪ στον κόσμο των ριάλιτι. Το δημοφιλές show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και στο τιμόνι του θα έχει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα προβλήματα ωστόσο άρχισαν από νωρίς με το ριάλιτι του έρωτα. Όπως αποκάλυψε το Happy Day, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει για την Τενερίφη. Τα κάστινγκς έχουν τελειώσει εδώ και καιρό και έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες από 12 άτομα, αντίστοιχα άντρες και γυναίκες.

Το κάστιγνκ όμως σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του ALPHA δεν είναι αυτό που περίμενε η εταιρεία παραγωγής μιας και πρέπει τελικά να υπάρξουν ζευγάρια. Η παραγωγή προσπάθησε να προσεγγίσει και παίκτες παλιών ριάλιτι αλλά δεν τα κατάφερε, επομένως οι περισσότεροι συμμετέχοντες είναι Instagrammers και Infuencers.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χώρισε με την Κυριακή και έγινε άλλος - Με πλούσια μούσια και μαλλιά ο Σωκράτης από το Power of love

Θα ξεπεράσει και το Power of Love - Το νέο ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ που θα σπάσει τα κοντέρ