Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που βρισκόμαστε σε αναμονή για την μεγάλη πρεμιέρα του παιχνιδιού που θα ανατρέψει τα ελληνικά δεδομένα στην ιστορία των ριάλιτι και τα γυρίσματα προχωράνε πυρετωδώς για το Love Island, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας και μίλησε με λίγα λόγια για το νέο project που θα παρουσιάσει όμως δεν μας αποκάλυψε κάτι...

Η παρουσιάστρια, δεν ανέφερε ένας από τους βασικούς κανόνες όπως ότι το κοινό, θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, δηλαδή θα μπορεί να αποφασίζει ποιος θα μπει μέσα στο παιχνίδι και ποιο ζευγάρι θα επιδιώξει να χωρίσει, φέροντας τα πάνω κάτω!

Ο βασικός κανόνας του Love Island

Όπως ακούγεται και σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει ένα app με όλους τους παίκτες και το κοινό θα μπορεί να καθορίζει ποιος θα μπει μέσα στο παιχνίδι και ποιο ζευγάρι θα επιδιώξει να χωρίσει, λειτουργώντας ως τρίτο πρόσωπο και φέρνοντας μεγάλες αναταραχές στους παίκτες!

Έχουμε τα 4 πρώτα ονόματα

Οι ετοιμασίες από τη μεριά της παραγωγής για ό,τι αφορά στο νέο και ανατρεπτικό realirty αγάπης το Love island έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε τα προφίλ 4 από τους παίκτες, που αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι.

Η πρεμιέρα είναι πάρα πολύ κοντά και έτσι εκτός από την Παπαγεωργίου για την Τενερίφη θα ταξιδέψουν και η Χριστίνα Ματσάκου, η οποία ασχολείται με τη yoga αλλά και η Κωνσταντίνα Αράπογλου, που είναι δημοσιογράφος. Σε ό,τι αφορά τους άντρες για την ώρα ξέρουμε τον Γιώργος και ο Θοδωρής Ανδριανό, που είναι αδέρφια και διατηρούν από κοινού επιχείρηση με ρούχα.

Χριστίνα Ματσάκου

Ματσάκου

Γιώργος Ανδριανός

Ανδριανός

Τεό Ανδριανός

Τεο Ανδριανός

Κωνσταντίνα Αράπογλου

Αράπογλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στο ΣΚΑΪ με το Love Island - Η απόφαση του σταθμού

Με κόκκινο καυτό ολόσωμο στην παραλία - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο επίσημο trailer του Love Island